Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni melegekkel személyesen is?
Borzalmasak ezek a társkereső oldalak mindenki szét photoshoppolja a képét vagy más embernek adja ki magát mint aki valójában.Szóval olyan helyek érdekelnének ahol lehet ismerkedni és ahová nem csak párok járnak le???
20/F
Jó kérdés, társkeresőn szinte mindenki csak szexet akar, élőben kb. lehetetlen... nem egyszerű a dolog, az már biztos.
24/f
üdv kérdező :)
csak személyes tapasztalataim egy netes társkeresővel hogy a legtöbb ember ott csak "sexrandit" keres -.- szóval ott ismerkedni tényleg elég nehézkes ügy :/
igaz ilyen "bárokban" még nem voltam de állítólag ott a netes módszerhez képest sokkal könnyebb találni valakit :)
én már 19 éves vagyok és még sajnos csak a netes módszert tudtam használni és íme az eredménye egyedül vagyok és szó szerint semmi nem volt mivel sexrandiba nem megyek bele :/
Van sokféle hely, viszont az tényleg igaz, hogy a heterókhoz képest sokkal korlátozottabbak a lehetőségek:
Why not bár, egy kellemes hely, ahol, ha megtetszik valaki nyugodtan próbálhatsz beszélgetni vele.
Garcons, omoh, vibe, alterego, ankert queer night, ezek partyk és olyan helyek, ahol szintén szabad a próba, csak kicsit tökösnek kell lenni.
sauna 69, magnum, igen, ezek inkább a szexről szóló helyek, de már nem egy meleg barátomnak lett sexkapcsiból kapcsolata, bármilyen fura.
Utca, BKK, stb, talán ez a legnehezebb, mert aztán tényleg nem túl könnyű megmondani valakiről, hogy bejössz-e neki vagy sem. Ha néz, végigmér, szemezni próbál, ne adj isten, sokáig a szemedbe néz, mosolyog, talán nem is állja nevetés nélkül a tekinteted, akkor több, mint valószínű, hogy van mit kezdeni egymással. Egyszer egy barátom sétált az utcán, a vele szembejövő sráccal szemezett, majd amikor elmentek egymás mellett visszanéztek, majd ő megállt, amire a másik is megállt és utána beszélgetni kezdtek.
Persze én nem mernék utcán ismerkedni, fosok, hogy megvernek, de talán majd egyszer összeszedek egy kis bátorságot :D
23 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!