Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet ismerkedni melegekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni melegekkel személyesen is?

Figyelt kérdés

Borzalmasak ezek a társkereső oldalak mindenki szét photoshoppolja a képét vagy más embernek adja ki magát mint aki valójában.Szóval olyan helyek érdekelnének ahol lehet ismerkedni és ahová nem csak párok járnak le???

20/F

2014. febr. 17. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Jó kérdés, társkeresőn szinte mindenki csak szexet akar, élőben kb. lehetetlen... nem egyszerű a dolog, az már biztos.

24/f

2014. febr. 18. 20:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudom .D
2014. febr. 19. 20:33
 13/16 anonim válasza:
1. válaszoló : sajnálom, hogy ezt nekem kell közölnöm, de melegedni inkább ÚP meccseken szoktak :c
2014. febr. 21. 16:31
 14/16 anonim válasza:
szia, ha volna kedved ismerkedni, akkor írj rám kedves kérdező! :) 20F
2014. febr. 24. 15:58
 15/16 necro ***** válasza:
100%

üdv kérdező :)

csak személyes tapasztalataim egy netes társkeresővel hogy a legtöbb ember ott csak "sexrandit" keres -.- szóval ott ismerkedni tényleg elég nehézkes ügy :/

igaz ilyen "bárokban" még nem voltam de állítólag ott a netes módszerhez képest sokkal könnyebb találni valakit :)

én már 19 éves vagyok és még sajnos csak a netes módszert tudtam használni és íme az eredménye egyedül vagyok és szó szerint semmi nem volt mivel sexrandiba nem megyek bele :/

2014. júl. 8. 21:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Van sokféle hely, viszont az tényleg igaz, hogy a heterókhoz képest sokkal korlátozottabbak a lehetőségek:

Why not bár, egy kellemes hely, ahol, ha megtetszik valaki nyugodtan próbálhatsz beszélgetni vele.

Garcons, omoh, vibe, alterego, ankert queer night, ezek partyk és olyan helyek, ahol szintén szabad a próba, csak kicsit tökösnek kell lenni.

sauna 69, magnum, igen, ezek inkább a szexről szóló helyek, de már nem egy meleg barátomnak lett sexkapcsiból kapcsolata, bármilyen fura.

Utca, BKK, stb, talán ez a legnehezebb, mert aztán tényleg nem túl könnyű megmondani valakiről, hogy bejössz-e neki vagy sem. Ha néz, végigmér, szemezni próbál, ne adj isten, sokáig a szemedbe néz, mosolyog, talán nem is állja nevetés nélkül a tekinteted, akkor több, mint valószínű, hogy van mit kezdeni egymással. Egyszer egy barátom sétált az utcán, a vele szembejövő sráccal szemezett, majd amikor elmentek egymás mellett visszanéztek, majd ő megállt, amire a másik is megállt és utána beszélgetni kezdtek.

Persze én nem mernék utcán ismerkedni, fosok, hogy megvernek, de talán majd egyszer összeszedek egy kis bátorságot :D

23 f

2018. márc. 23. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!