Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

nagyon rossz érzés,mert tudom hogy nem tehetek semmit,úgysem kaphatom meg,éppen ezért nem is közeledek felé,nem is ismer. de mindig szenvedek magamban ezért. nem tudom mit csináljak,egyrészt el akarom felejteni másrészt

meg nem. mit csináljak? kétségbe estem,ilyen még ne volt velem

én 13/L ő 14,5/F

2014. febr. 17. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a drámázást. Kölyök vagy.
2014. febr. 17. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Írd meg a leckét
2014. febr. 17. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez már a vég! És ilyen fiatalon, szomorú nagyon.
2014. febr. 17. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért nem közeledsz felé?
2014. febr. 17. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
ennél nagyobb szerelmi bánatod ne legyen! :)
2014. febr. 17. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:

ha tudod h mincs eselyed akkor annak biztos oka van. Lehet h o is szeret valakit ugy ahogyan te ot... ha valaki mas most elhivna egy randira, te mit mondanal? Nem vagyok benne biztos h beleugranal. Gondolj erre es ha szereted akkor azt szeretned, hogy jo legyen neki. Hagyd hogy boldog legyen.

(nem beszelek hulyeseget, en is igy jartam, csak en lattam a lanyt aki a jelekbol itelve tetszik neki)

2014. febr. 17. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha mást nem, ráírhatnál facebookon (ha legalább látásból ismertek egymást), mostanában már úgysem "menô" élôben ismerkedni.
2014. febr. 17. 19:00
 8/11 A kérdező kommentje:

sulitársam,nem merek ráírni az a baj

nagyon vicces...,de tanultam,jó tanuló vagyok,kész a leckém is...

miért ne tetszhetne valaki? nem mondom hogy nem vagyok gyerek de ezt belül úgyse én döntöm el..

2014. febr. 17. 19:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom a srác 8.-os tehát jövôre már nem lesz az iskolában. Mit veszítesz azzal, hogy ráírsz/megszólítod? Ha nem ismer téged akkor legrosszabb esetben is csak közömbös lehetsz neki (hacsak nem felületes). Szerintem ragadd meg az esélyt amíg csak lehet, mert ez a félévbôl kb. 4 hónap van hátra. Mondhatnám: "Itt az idô,

most vagy soha!"

2014. febr. 17. 19:51
 10/11 A kérdező kommentje:
8 és 4 osztályos gimibe járunk,én 7.-es vagyok,ő idén jött 9.-be a suliba
2014. febr. 17. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!