Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudok segíteni neki?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom elárulta az egy titkát amit persze nem mondhatok el senkinek de egyszerűen nem bírom magamban tartani. A lényeg a lényeg Ő egy 23 éves fiú sportoló 10 éve sportol és látszik rajta jóképű stb mérnöknek tanul 2x volt évfolyamelső az eddigi 9 félévében megnyert nem egy versenyt az egyetemen szóval nem hülye, saját vállalkozása van már most ami megy is, szóval elég jó party. A csajok bomlanak utána de Ő-t ez hidegen hagyja. Na de a lényeg az most jön:

Mint kiderült lányokhoz szokott járni heti 2-3x és elég sok pénz hagy ott. Mikor ezt elmondta a szám elállt, hogy minek? Nem értem én segíteni akarok neki csak nem tudok de Ő is azt mondta, hogy fel akar hagyni már vele csak nem tudd, szerintem már függő ha van ilyen. Próbálta már "sima hétköznapi" lányokkal(mondta Ő de ezek a lányok hát 10/10 minimum modellek stb.) de azokkal nem élvezte és csak "szenvedett" ahogy Ő mondta. A baráti társaságában csak én tudom, segíteni akarok neki csak nem tudom hogyan tehetném?

2014. febr. 17. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát segíts rajta :)

Barátság extrákkal, jó dolog az :D

Neked is jó lesz neki is ha segítesz rajta.

2014. febr. 17. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
ez egy sznob idióta, akit egyszer jól megvernék hátha észhez tér... vannak ilyen emberek akiknek időnként kell egy verés....
2014. febr. 17. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is F vagyok ahogy Ő és nem vagyunk b_zik.
2014. febr. 17. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
"....lányokhoz szokott járni..." Ezt ugy érted, hogy qrvákhoz? Két eset van: 1 Igaz. Akkor ne akard leszoktatni rola, ha nem lesz NAGYON szerelmes beléd, nem fog leszokni. 2 Nem igaz. Csak egy jo szöveg, mert meg akar dugni téged mindenféle nyüg, felelösség nélkül. Te tudod, hogy ebben benne vagy-e?
2014. febr. 17. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te is F? Akkor csak nagyképüsködött neked. Hagyd rá!
2014. febr. 17. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen nem mert biztos van egy oldal hirtelen nem jut eszembe a neve de mutatta az ottani levelezéseit meg beszámolóit mert én is azt hittem elsőnek de a többi az biztos, hogy igaz mert látom a saját szememmel már 12 éve ismerem legalább de nem az a nagyképű sznop sőt szerény de úgy jött hozzám mint aki segítséget kér és nem dicsekedni akart. Meg a verés sem használ neki mert K1 bajnok :)
2014. febr. 17. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!