Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudok segíteni neki?
Az egyik barátom elárulta az egy titkát amit persze nem mondhatok el senkinek de egyszerűen nem bírom magamban tartani. A lényeg a lényeg Ő egy 23 éves fiú sportoló 10 éve sportol és látszik rajta jóképű stb mérnöknek tanul 2x volt évfolyamelső az eddigi 9 félévében megnyert nem egy versenyt az egyetemen szóval nem hülye, saját vállalkozása van már most ami megy is, szóval elég jó party. A csajok bomlanak utána de Ő-t ez hidegen hagyja. Na de a lényeg az most jön:
Mint kiderült lányokhoz szokott járni heti 2-3x és elég sok pénz hagy ott. Mikor ezt elmondta a szám elállt, hogy minek? Nem értem én segíteni akarok neki csak nem tudok de Ő is azt mondta, hogy fel akar hagyni már vele csak nem tudd, szerintem már függő ha van ilyen. Próbálta már "sima hétköznapi" lányokkal(mondta Ő de ezek a lányok hát 10/10 minimum modellek stb.) de azokkal nem élvezte és csak "szenvedett" ahogy Ő mondta. A baráti társaságában csak én tudom, segíteni akarok neki csak nem tudom hogyan tehetném?
Hát segíts rajta :)
Barátság extrákkal, jó dolog az :D
Neked is jó lesz neki is ha segítesz rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!