Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az, akit szerettek reménytelen eset, akkor direkt kerülitek?
Figyelt kérdés
Van aki inkább kerüli a másikat ha tudja hogy vele sosem jön vagy jöhet össze a dolog? Vagy ti ilyenkor hogy viselkedtek ha találkoztok a kiszemelttel?2014. febr. 17. 12:12
2/6 anonim válasza:
Nincs reménytelen eset, akibe bele is lehetne szeretni.
3/6 anonim válasza:
Hogy kerülném már direkt? Fene fog kalkulálni:D
4/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem akarom gyötörni magam a közelségével az illetőnek.
Egyetlen kivétel van a részemről, mert megbeszéltem az illetővel, hogy többé nem tekintek rá úgy, miután kikosarazott és hogy ettől még lehetünk jóban. (egy helyre járunk) Nem kerülöm, de nem is keresem. Igaz, belé nem voltam szerelmes, csak tetszett. Ha az lettem volna, valószínűleg kerülném inkább.
6/6 anonim válasza:
Nem.. ő tartott reménytelennek engem. Én meg megelégeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!