Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy ilyen 'nyílt titok' után?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, akibe beleszerettem idő közben. Katolikus pap szeretne lenni, ezért esélytelen, hogy legyen köztünk valami.

Pár napja kiírtam egy kérdést róla és a helyzetről, amit szintén megtalàlt és kommentelt is hozzá (hogy beszéljük meg, nem veszíthetek vele semmit).

Most, délelőtt egy osztálytársam megkérdezte a sráctól, hogy írt e ide kommentet a napokban és azt mondta, nem. Szerintem meghallotta, hogy egy másik osztálytàrsammal erről beszéltem és kellemetlen lenne neki azt mondani, hogy ő volt, vagy valami.

u.i.: 100%, hogy ő volt, mert a nick nevéről megismerem.

Ti mit tennétek?

#pap #szerelem #nyíl titok
2014. febr. 17. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Beszélj vele!!!!! Nem találhatni kell, hanem tisztázni a dolgokat!!!!! Lehet miattad inkább irodai munkát vállalna a reverenda helyett :) Hajrá!!!!!!!!!!
2014. febr. 17. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Épp ésszel nem tudom felfogni, miért mondana le valaki a szexről. Mondjuk, ha eleve ilyen a beállítottsága a srácnak, akkor mire számítasz, milyen lenne vele egy kapcsolat?
2014. febr. 17. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is akartam sok minden lenni,aztán nem lettem egyik se.
2014. febr. 17. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
meg kell mutatni miből marad ki ha ezt választja(szex, orál) és ha utána is pap akar lenni, akkor jól jártál hogy nem egy ilyen hülye mellett tetted le a voksod
2014. febr. 17. 11:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom... Annyira... Szerencsétlennek érzem magam... Lehet én vagyok túl válogatós, vagy valami, de...

Esélytelennek érzem, meg nem is... Nem tudom...

2014. febr. 17. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó!

Akkor hagyd a fenébe!

Te eldöntötted, hogy távolról "csodálod" és ennyi!

Mi ezen mit segítsünk neked?

Ha tényleg érdekel, odamész hozzá és beszélsz vele!!!!

Mondod neki:

Szia

Az az igazság, hogy nagyon tetszel nekem és tudom, hogy milyen hivatást szeretnél választani, de előtte még esetleg megpróbálkozhatnánk eg kapcsolattal, mert.... a többit már találd ki te, te ismered.

Többet csak akkor tudnánk segíteni, ha jól seggberúgnánk.

Ne légy piponya és ne szalaszd el.

Ha most meg sem próbálod, azt nagyon meg fogod bánni.

Gyerünk kislány, menni fog!!!! Szorítunk.

2014. febr. 17. 12:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Mielőtt pap lenne.

1Timóteusz 3:12 A diakónusok egyfeleségű férfiak legyenek, akik gyermekeiket és saját házukat jól igazgatják.

Titusz 1:5 Azért hagytalak téged Krétában, hogy az elintézetlen ügyeket hozd rendbe, és rendelj városonként presbitereket, amint meghagytam neked.

6 Olyat, aki feddhetetlen, egyfeleségű férfi, akinek hívő gyermekei vannak, akik nem vádolhatók kicsapongással vagy engedetlenséggel.

2014. febr. 19. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!