Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok es nok! Ti mit szolnatok, ha a parotok 22 evesen meg az anyukajaval elne es egy atlagos, nem uj epitesu hazban laknanak?
XDDDDDD
Hogy egyes embereknek milyen problémái vannak :D
Az a hülye pitcsha meg akkor jártassa a száját, ha majd a SAJÁT pénzéből vesz 25 millióért egy új építésű házat..
Szánalom, komolyan mondom :/
22 évesen még jó eséllyel tanul főiskolán, vagy egyetemen, és ha nem kellett emiatt más városba költöznie, még szerencsés is, hogy otthonról járhat be.
Mit kéne szólni? Hogy nem pazarolja a pénzét (vagyis sokkal inkább a szülei pénzét) albérletre?
Egy 30 éves ház meg nem régi. Ha csak sejtenéd, hogy az emberek hány százaléka él 50-80 éves házakban, amit max átépített felújított. Te meg kedves kérdező, ha már megkérdezted ezt, valószínű foglalkoztat, és kezdesz akkora gyökér lenni, mint a barátnőd idióta felszínes, újgazdag hülye pitscha barátnője.
nem hiszem el, h vannak ilyen lányok.... én égek.
engem az se érdekelne, ha sátorban laknának, ha szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!