Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne úgy több önbizalmam, ha a nők nem tekintenek rám férfiként?
Figyelt kérdés
2014. febr. 17. 07:46
1/9 anonim válasza:
Ne görcsölj rá.Fordulj szakemberekhez.Pár ezer forintért bármit megtesznek.Egy barátnő sokkal többe van.Az önbizalmad megjön tőle,aztán lesz majd barátnőd is.Nem értem,hogy mi ez a sok panasz,ezen a világon mindennek ára van.Aki sajnálja rá a pénzt csinálja magának.-Ha lesz majd kapcsolatod,rájössz egy ídő múlva,hogy anők csak valamilyen érdek miatt vannak a férfival.
2/9 anonim válasza:
Istenem már reggel korán ilyen megkeseredett választ olvasni...
Nos, miben merül ki, hogy nem tekintenek rád férfiként?
3/9 anonim válasza:
a nők tényleg csak érdekből!
30+
4/9 anonim válasza:
Jó-jó hagyjuk már ezt a minden nő érdekből, pénzért stb van férfival. Persze nekünk nőknek nincs szívünk, nem tudunk szeretni, mi csak a pénzt szeretjük....Istenem
5/9 anonim válasza:
Sajnos sehogy.
Valószínűleg a kinézeted nem üti azt a színvonalat, hogy férfiként tekintsenek rád.
Te sem tekintesz nőként minden csajra, csak amelyik valamennyire vonzó.
Ezek a tények.
6/9 A kérdező kommentje:
4., Azt azért lássuk be, hogy akikre te gondolsz, sokkal ritkábban cserélik le a partnerüket, így velük jóval nehezebb "találkozni". Lehet, hogy a hármas még nem is látott ilyet.
2014. febr. 17. 09:10
7/9 anonim válasza:
Értem és van abban igazság amit írsz, csak az a baj, hogy össze van sokszor keverve a nő ribizlivel. Ennyi
8/9 anonim válasza:
a hűséges, nem ribizli nők is lelépnek ha nincs elég pénz :)
a nők érdekemberek
9/9 anonim válasza:
Én is hasolló helyzetben vagyok mint te, de én lesz'rom. Nem változok semmilyen pitsa kedvéért sem meg.
Másrészt ott van justin biber. Szerinted férfias? Még is rengeteg csaj akarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!