Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látok mindent ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látok mindent ilyen szörnyen?

Figyelt kérdés
Hiába van szerető családom, sikereim az élet több területén, utálom a külsőm, úgy érzem, mindenki mérföldekkel szebb nálam. Utálom az életemet is emiatt.
2009. dec. 9. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit pontosíts. Jó lenne tudni a nemed, illetve a korod, illetve, hogy párkapcsolatban élsz-e.
2009. dec. 9. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, van barátnőm három éve.

22/F

2009. dec. 9. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint mégsem vagy annyira csúnya,hiszen látod,van olyan ember,aki úgy szeret Téged,ahogy vagy!Ez Neked nem elég?
2009. dec. 9. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha nem vagy egy Adonisz? Én se vagyok egy bombázó, de a barátom mégis szépnek tart, és nekem csak ez az, ami számít :) Szerintem helyezz más dolgokat az előtérbe, és ne a külsőségeket!
2009. dec. 9. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Mintha egy kis depressziód lenne, vagy önbizalomhiányod.

Ha van rá pénzed akkor menj el pszichológushoz, ha nincs akkor vegyél valami könyvet, arról hogy hogyan növelhetnéd az önbizalmadat.

2009. dec. 10. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:

ugyanilyen vagyok csak lányban, igaz nekem senkim sincs. (:

de a pszichodoki nem segit...

2009. dec. 11. 13:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod, hogy nem tud segíteni a doki? Én még nem voltam, de lehet, hogy ajánlatos lenne.
2009. dec. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!