Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek kire néznek fel inkább? Aki egy lánnyal dug sokszor, vagy aki sok lánnyal egyszer?
Te is egy kirakatember lehetsz, akinek csak az a fontos, hogy mit gondolnak róla.
Nem mindegy, mit gondolnak?
Ahhoz, hogy felnézzenek rád, végezz el egy neves egyetemet, doktorálj le és légy valamilyen területen szaktekintély.
De ha boldoggá tesz, válaszolok közvetlenül a kérdésedre:
Kinek ez, kinek az az életstílus jön be. Személy szerint azt gondolom, hogy többet ér 1 szép lánnyal egy hosszú, boldog kapcsolat, mint 100000 csúnyácskával ágyba bújni.
Fel nem néznek rá, mondjuk úgy inkább, hogy melyik az, ami kiábrándító? (Utóbbi eléggé.)
A válasz pedig: az a férfi értékesebb egy igazi Nő szemében, aki egyetlen nővel SZERETKEZIK és sokszor. :)
miért, nem magánügy?
nem kellene tudnia senkinek az ilyen ügyeirôl és akkor nem emiatt fognak "felnézni" rá.
de elárulom, kedves kérdezô, hogy rád nem nézünk fel.
JÉZUSOM!!!!!!
lehet még lejjebb?
210cm vagyok ha valakire felnézek az már súlyos
én mindenkit csak lenézni tudok
Az emberek nem neznek fel senkire a szexualitasa alapjan. Valojaban nem is foglalkoznak vele. Es nem is rajuk tartozik.
(na jo bevallom, en Tarzant mindig irigyeltem) :)
7-es:
Akkor majd felgyúrom magam és emberedre találsz! (Meg egy ingyen tockosra :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!