Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt nálatok olyan hogy egy férfi annyira hevesen próbálkozott nálatok hogy a végén megadtátok magatokat neki? Pedig az elején nem is tetszett a pasi.
Mi lett a vége a kapcsolatnak?
Bele lehet az ilyenbe szeretni?
Hát én nagyon válogatósnak tartom magam, nem is volt még sok kapcsolatom, de nálam megesett.
Igaz, hogy nem egy este alatt próbálkozott a srác, hanem vagy 1 hónapig töretlenül.
Még csak azt sem lehet mondani, hogy bejött az elején. Totál nem volt az esetem, sőt taszítónak találtam kifejezetten.
Aztán úgy hozta a sors, hogy egy projektbe kerültünk és kénytelen voltam együtt dolgozni vele. Kiderült, hogy tök jó fej. Először barát szinten "épült be" mellém, aztán már utalgatott, meg célozgatott, végül 1 hónapig fűzött, míg beadtam a derekam. Igaz volt benne rábeszélés barátnők részéről bőven, hogy adjak esélyt stb., de végülis én döntöttem így. Aztán szép lassan full belezúgtam, mert a tenyerén hordott. A legszebb az egészben az, hogy aztán ő ejtett pofára, nem is olyan sok idő elteltével. :D
És itt tényleg a totál nem tetszésből jutottunk el a járásig. :D
Kedves 12-es pont ilyenre gondoltam!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!