Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmnek miért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek miért nincs orgazmusa?

Figyelt kérdés
se ujjal se fasszal se nyelvel nemtudtam még elérni.. segítsetek már leégyszi :(
2014. febr. 16. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudhatjuk mit rontasz el!
2014. febr. 16. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
hat haver akkor walami baj wan veled :D de lehet h nem veled hanem a csajjal..
2014. febr. 16. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Guminőtől ne is várj orgazmust.
2014. febr. 16. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet nem képes rá, de azért a nők többségéről elmondható, hogy csiklói orgazmusuk van, ha hüvelyi nem is jön össze. Ha elfogadod az én tanácsomat és tapasztalatomat: férfi még nekem sem érte el soha, csak én magamnak, és azért nem, mert nem csinálták kellő ideig, nem tudták hogy kell, és hiába magyaráztam, sz--rtak rá. Szóval... sok sikert a kommunikációhoz. Először pedig a párod legyen képes arra, hogy magának orgazmust okoz.
2014. febr. 16. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert béna vagy !
2014. febr. 16. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:

aki negatív választ ad annak a szerencsétek hogy nem enged trágár szavakat mert a szűzmáriát elétek állítanám tajparaszt szűz kockák.. ennyit értek másokat oltottok le miközbe otthon hokiztok mert nincs egy nőtök.. ! :)

én vagyok neki az első szóval így velem csinált még mindent először meglehet hogy izgul vagy valami ilyesmi?

2014. febr. 16. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, pedig lehet, hogy valóban magadban kell keresni az okokat....

Lehetséges okok:

- Nem érett még a szexre. Lehet, hogy testileg az, de lehet, lélekben még nem...

Ha így van, akkor ne szexeljetek, csak pettingeljetek sokat! Ismerjétek meg egymás testének reakcióit!

- Valami miatt gátlásos, nem mer feloldódni. Szégyenlős, nem is akarja a szexet igazán, csak belement, mert félt, hogy ott hagyod különben... vagy pedig valami miatt kényszernek érezte, hogy elveszítse a szüzességét.... Vagy pedig teljesítménykényszer.... meg akar neked felelni az ágyban, de ezáltal nem tud ellazulni.

Ha ez a szitu, akkor sok-sok beszélgetéssel ki kell deríteni az okot, és utána próbálni oldani a gátlást. Hogy megbízzon benned annyira, hogy el tudja engedni magát.

Ha ezek a fentiek nem állnak meg, akkor csak gondold át a szexuális aktust, mit csinálhatsz rosszul:

- Van elegendő, és jó minőségű előjáték? Orál során betartod a szabályokat, vagy csak össze-vissza nyalakodsz? (Elég gyakori hiba férfiaknál, főleg a fiatal fiúknál)

- Van közben kommunikáció közöttetek? Jelzi akár szóban, akár testbeszéddel, hogy mikor mi jó neki, és mi nem?

Vagy csak tudod, mi a dolgod, ő meg bízik benned?

- Barátnőd szokott masztizni? Ha igen, úgy sikerül elélveznie? Ha igen, kérd meg, hogy csinálja előtted, akkor látod, hogy hol és hogyan...

A leggyakoribb hibák:

- Sok fiú azt hiszi, az előjáték csak arra kell, hogy a lány nedves legyen, és kitáguljon annyira, hogy a farka beférjen. Pedig ilyenkor már beindulnak a hormonok, egy jó előjáték mindent megalapoz.

- Hiányzó kommunikáció. Van, aki cikinek tartja.. van, aki pedig elvi kérdést csinál belőle. Sok fiatal lány nem meri jelezni, ha valami nem jó, ha mást szeretne... sokszor azért, mert félnek, megsértik vele a srác lelkivilágát.

- Kizökkentés. Ha sikerül elcsípned a pontot, és a tempót, ahogy a lánynak jó, de ahelyett hogy folytatnád, lassítasz, vagy pózt váltasz, akkor kizökken, és elég nehéz visszahozni... ez pont úgy működik a nőknél is, mint a férfiaknál...

Így hirtelen ennyi jutott az eszembe...

2014. febr. 16. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!