Igaz, hogy az 1-nél nem lesz orgazmusa a barátnőmnek?
16f vagyok van egy barátnőm.
Mind2 en szüzek vagyunk és azt hallottam,hogy az 1-nél nem lesz orgazmusa :( Ebből mennyi az igaz ? És lányok véleményét kérem. Köszi :)
Lehet lesz neki,de az is lehet,hogy nem. Pettingnél ha már sokszor volt neki akkor elképzelhető. Nekem elsőnél is volt már orgazmusom,de midenki más
L/17
Nem mindig van, de én nem görcsölnék ezen :)
Az orgazmus fontos része a szexuális együttlétnek, csak nem szabad mumusként kezelni. Nem az orgazmus a szex csúcsa, hanem az, ahogy eljutsz odáig. Első alkalommal legtöbb esetben nem szokott, ami lehet az éretlenségtől, felkészületlenségtől, ellazulatlanságtól, "bénázástól" (1. alkalommal teljesen megengedhető, ha mind a ketten szüzek vagytok:) )...stb.
Ne erre koncentráljatok, hanem arra, hogy figyelmességgel, törődéssel és kölcsönös érzelmi teljességgel menjen végig. Ez elsődlegesen a Nőnek fontosabb...nyilván van csekély kivétel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!