Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet?
Azon gondolkoztam,hogy összejövök egy csúnyább fajta lánnyal... Kíváncsi vagyok,mennyire tudom megszeretni. Bizonytalan vagyok,mert nem szeretnék senkit se megbántani,ha esetleg rosszúl végződne.
Az áldásotokat kérem. :D
Jó. Természetesen nem saját magamat szívatnám. :D Ha nem lenne jó,akkor semmi értelme...
Muszáj megpróbálnom... Sokat nyerhetek vele. Nem szeretnék külsőségek miatt kihagyni egy rendes lányt. Lehet,hogy lenne olyan,aki gyönyörűnek látná,de szeretni én is tudok. Érdekel,hogy mi lesz belőle. Ha meg elcseszem,akkor tanul belőle,hogy ne kedjen szar alakokkal...
Szánalomból nem járnék senkivel!
18F
Kérdező: "Ha meg elcseszem,akkor tanul belőle,hogy ne kedjen szar alakokkal..."
Nah ez a mondatod nagyon nagyon nem tetszett.
Ha te már eldöntötted, akkor minek kérdezel minket?
Másik: nézd a másik oldalról a dolgot. Pl egy nagyon jó bőr csaj hajtana rád, és te elhinnéd neki, hogy tényleg te kellesz neki, beleszeretsz, összejöttök, majd X idő után dob, hogy hát csak kísérlet voltál, nagyon nem tetszel. Akkor meg itt sírnál.
Nem mondhatjuk meg mit csinálj, de én hiszek a karmában. Ne kísérletezz vele, mert ő is egy érző lény!
Dönts helyesen!
Köszönöm a válaszod!
Igazad lehet... Át fogom gondolni a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!