Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jó ötlet volna, itt a gyakorin egy társkereső, "kategóriát"csinálni?
Figyelt kérdés
Így legalább nem a társkeresésről szólna a szerelem, szex kategoria.2014. febr. 13. 19:21
2/10 anonim válasza:
Ha eltakarodnának az ismerkedős kérdések innen, akkor határozottan Igen.
3/10 Ahol megállt az idő válasza:
Jó ötlet,de engem nem zavarnak ezek a kérdések.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet. Így is rengeteg a pszichopata/pedofil/szociopata/perverz itt az oldalon. Amúgy se nyílnak meg annyira így az emberek, szerintem.
6/10 anonim válasza:
Igen.Mert akkor speckón oda menne aki ilyet akar.
7/10 anonim válasza:
Akkor a többi részleg kiürülne kb
8/10 anonim válasza:
De hiszen van, az Ismerkedés kategória.
De sok értelme nincs, mert valaki feltesz egy kérdést, hogy milyen nemű, hány éves, és mindenki hülyeségeket ír oda, meg hogy ez nem fog összejönni, meg ilyesmik, meg hülye lúzer, meg ilyenek. Normális emberek kellenének az oldalra, akkor lenne értelme, így csak feleslegesen növeli a megabájtokat a szerveren a sok értelmetlen dolog.
9/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, én is ismerkedek itt, de nem úgy, hogy kiírok egy ismerkedős kérdést, vagy ezekre válaszolva! A múltkor volt egy randim az "Ételek, italok" kategóriából is! ;) Hajrá skacok!
f.
10/10 anonim válasza:
nem kell, van eleg troll igy is, a normalis kerdezok nem raknanak fel ide kerdest
mar tobben ismerkedtek es jottek ossze, koztuk en is, tarskereso kategoria nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!