Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vettem ezt észre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vettem ezt észre, vagy más is hasonlóan gondolja, hogy a magyar lányok nagy százaléka sokkal bunkóbbak, lekezelőbbek, felszínes, kényesebbek, mint egyes más országokban?

Figyelt kérdés
Meg eleve az emberek barátságosabbak a legtöbb helyen,de főleg a lányok... Tudom,én se vagyok egy matyóhímzés,de Itthon a lányok 95%-a Elküld a halál f/-\szára élből,mielőtt meg ismernének.Sok helyen jártam már,de ilyen szinten ezt nem tapasztaltam sehol sem.Ugyan olyan begyöpesedettek vagyunk mi is mint a Szlovákok.
2014. febr. 15. 22:33
1 2
 11/11 anonim válasza:
44%

Mennyire igaz és most is ugyanúgy aktuális ez a téma!

Ezt én is teljesen így látom, szinte én is írhattam volna:

"ismerkedésnél feljön, hogy ki mivel foglalkozik, és a férfinak mondjuk ritkább, magasabb végzettséget igénylő foglalkozása van (pl. magfizikus, kutatóorvos, repülőmérnök stb), akkor is egy max. "aha, biztos érdekes, amúgy van cigid?" a reakció, míg egy átlag külföldi lány teljesen odáig van és vissza, hogy éppen ő lett megszólítva... Egy átlag magyar lány meg még akkor se lenne ennyire megilletődve, ha a 30 éves Brad Pitt lovagolna be 100 szál vörös rózsával."

Vajon miért ilyenek a magyar lányok/nők többsége(>90%)? Miért alakult ez így?

Az a sejtésem, hogy igazából a magyar emberek többsége(>90%) bunkó, hülyegyerek. És ez egyaránt igaz a magyar nőkre és férfiakra is.

Nincs mese, hiába szeretem az országot és a természeti értékeit, a magyar emberek bunkók, el kell hagyni az országot!

Ki hol, melyik országban találta meg a számítását? Ahol általában kedvesek az emberek.

2023. febr. 25. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!