Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy helyes vagyok, magas, vicces, kedves, érzelmes, nyugodt, szűz és mégsincs csajom?
minden nő ismerősöm mondja hogy helyes vagyok, meg itt is tettem már ki képet és bejöttem sokaknak, akkor mégis miért nincs csajom?
Ha arra várok hogy engem szedjen fel egy csaj, akkor jobban járok ha inkább olvasgatok egy mesekönyvet?
friendzonera gondolok én is, de én ilyen vagyok. Mit nem kéne csinálnom hogy ne friendzoneba kerüljek?
mert ahogy viselkedek, mosolyognak a lányok, meg szívesen találkoznak velem, de valahogy mégse jön úgy össze.
ne várd, hogy téged szedjenek fel.
beszédes vagy??
na szóval, szerintem ne csak azzal próbálj beszélgetni, akit ismersz.
lehet, hogy pont egy olyan lánnyal találkozol, aki erre vágyik. :)
egyébként hány éves vagy??
Szia!Dettó ez volt velem is,egészen idáig remélem.Tegnap randiztam egy normális lánnyal,akinek szintén ez volt az első randija(és nekem is),és ha látnád milyen gyönyörű :)
Az a lényeg,hogy legyél kedves,beszélgess vele párszor,és hívd el minél előbb,mert ha nem teszed csak barátként fog tekinteni rád!!
Állj ki egy igen forgalmas helyre, és kiabáld ezt: Szép szingli lányok! FIGYELEM! Ivarérett vagyok!
:D
Most viccet félretéve próbálkozz ismerkedős csoportokkal facebookon. Vagy itt gyakorin is próbálkozhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!