Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy helyes vagyok, magas, vicces, kedves, érzelmes, nyugodt, szűz és mégsincs csajom?

Figyelt kérdés

minden nő ismerősöm mondja hogy helyes vagyok, meg itt is tettem már ki képet és bejöttem sokaknak, akkor mégis miért nincs csajom?

Ha arra várok hogy engem szedjen fel egy csaj, akkor jobban járok ha inkább olvasgatok egy mesekönyvet?

2014. febr. 15. 22:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

friendzonera gondolok én is, de én ilyen vagyok. Mit nem kéne csinálnom hogy ne friendzoneba kerüljek?

mert ahogy viselkedek, mosolyognak a lányok, meg szívesen találkoznak velem, de valahogy mégse jön úgy össze.

2014. febr. 15. 22:30
 12/19 anonim válasza:

ne várd, hogy téged szedjenek fel.

beszédes vagy??

na szóval, szerintem ne csak azzal próbálj beszélgetni, akit ismersz.

lehet, hogy pont egy olyan lánnyal találkozol, aki erre vágyik. :)

egyébként hány éves vagy??

2014. febr. 15. 22:30
 13/19 A kérdező kommentje:
nem szeretek fölöslegesen beszélni, csak akkor beszélek ha kérdeznek, vagy épp viccelődök valakivel.
2014. febr. 15. 22:32
 14/19 anonim válasza:
mert nem is tudják azt,hogy te erre vágysz. add a tudtukra,hogy te igenis össze akarsz jönni velül. ha tényleg olyan vagy,amilyennek leírtad,ők is csak erre várnak,csak még nem kaptak tőled egyértelmű jelet.
2014. febr. 15. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!Dettó ez volt velem is,egészen idáig remélem.Tegnap randiztam egy normális lánnyal,akinek szintén ez volt az első randija(és nekem is),és ha látnád milyen gyönyörű :)

Az a lényeg,hogy legyél kedves,beszélgess vele párszor,és hívd el minél előbb,mert ha nem teszed csak barátként fog tekinteni rád!!

2014. febr. 15. 22:44
 16/19 anonim válasza:
egyetértek :)
2014. febr. 15. 22:44
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ös azért az első randitól azért ne ájulj még el magadtól és ne éld bele magad annyira! Még 1000 helyen elcseszheted, hogy összejöjjetek úgyhogy nyugtával dicsérd a napot!
2014. febr. 15. 22:53
 18/19 anonim válasza:
Nekem volt egy srác aki olyan volt mint te, és nagyon bejött. Arra szerintem ne várj, hogy téged szedjenek fel, mert ez fordítva kell legyen, ez a világ rendje (vagy ez kéne hogy legyen) :D Én őt egyszerűen féltem megközelíteni, mert túl tökéletesnek nézett ki XD Szerintem próbálj meg kezdeményezni! (Csak óvatosan és a lehetséges visszautasítás ne vegye el az önbizalmad)
2014. febr. 16. 21:28
 19/19 anonim válasza:

Állj ki egy igen forgalmas helyre, és kiabáld ezt: Szép szingli lányok! FIGYELEM! Ivarérett vagyok!

:D

Most viccet félretéve próbálkozz ismerkedős csoportokkal facebookon. Vagy itt gyakorin is próbálkozhatsz!

2014. febr. 16. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!