Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már úgy hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már úgy hogy teljesen elvesztél a saját életedben?

Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kilátástalanságot érzek és félek a jövőtől..
2014. febr. 15. 22:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Annyi minden történik egyszerre és hirtelen, hogy már azt sem tudom ki vagyok... Se előre - se hátra.
2014. febr. 15. 22:04
 13/15 anonim ***** válasza:
+1 klubtag
2014. febr. 15. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne féljetek a változástól, mert az mozdítja előre a világot és csak így történhetnek jó dolgok :)

Egyébként egy időben én is éreztem elég sokáig ezt az elveszettséget. De meglehet találni az utat, hogy merre kell haladni. Persze utána se lesz könnyű és közben is el lehet veszni, de csak így lehet elérni a célokat. Amúgy meg időnként elkell veszni ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy helyes úton járunk-e vagy most kell más irányba fordulni.

2014. febr. 15. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Sokszor, mindig úgy érzek.. ezért kezdtem el vagdosni magam:)
2014. febr. 16. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!