Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az első szerelem nektek is jelentős és nagy nyomot hagyott a szívetekben?
temérdek videó van ezzel kapcsolatban, hogy miért szívás osztálytárssal járni.:DD
mondjuk nem tudom, nekem a fiúosztálytársaim úgy viselkednek, mint az idióták, meg se fordulna a fejemben, hogy kapcsolatban éljek az egyikkel, persze vannak kivételek, mint nálad.:)
Én is megbántam, de kivételesen normális srác volt, de mostmár nem az...vajon miért dobtam?XD
Szép volt, jó volt, az emléke bennem él, de azt is tudom:SOHA TÖBBÉ
Rám is nagy hatással volt. Hasonlóként éltem meg én is.
Sajnos nem teljesen szép emlék. Eleinte nem hittem, hogy tényleg kellek a srácnak, mert számomra "nagy falatnak" tűnt, aztán mégis. De mivel tetszett flörtöltünk, ismerkedtünk, kitartó volt. Na meg, jó színész is. Elég csúnyán átvert, így bár szép emlék is, mindig szomorú leszek, ha eszembe jut. Ráadásul azóta nem annyira tudok bízni a fiúkban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!