Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Az első szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az első szerelem nektek is jelentős és nagy nyomot hagyott a szívetekben?

Figyelt kérdés
Én a legelsőt úgy éltem meg.. Emlékszem, hogy mennyire vártam, hogy végre szerelmes vagyok, de mégis volt egyfajta 'ideálom', és hopp.. semmi ideál, se semmi csak szerelmes lettem.. Elmúlt.. De, ha eszembe jut a neve, az illata, az akkori hely, élet , egyszóval minden ami ehhez/hozzá kapcsolódik görcsbe rándul a gyomrom, izzad a tenyerem és csak emlékezek.. Ti is így éltétek meg, hogy nagy hatással volt rátok/van rátok a mai napig, vagy csak megtörtént?
2014. febr. 15. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jó, de én meg minden nap látom, és az új "szuper-cicababáját" is, mivel mindketten osztálytársaim...:(
2014. febr. 15. 18:27
 12/16 A kérdező kommentje:

temérdek videó van ezzel kapcsolatban, hogy miért szívás osztálytárssal járni.:DD

mondjuk nem tudom, nekem a fiúosztálytársaim úgy viselkednek, mint az idióták, meg se fordulna a fejemben, hogy kapcsolatban éljek az egyikkel, persze vannak kivételek, mint nálad.:)

2014. febr. 15. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem, mert már semmit sem érzek iránta. Sajnálom, mert intelligens embernek ismertem meg, manapság viszont ostobán viselkedik. Akörül ütött be a krach, hogy szakítottunk a harmadik miatt. Most is úgy gondolom, hogy jobb dolga volt mellettem, de ha ilyen nagy marha, akkor szenvedjen, nekem mindegy. Nem kezdeném vele újra.
2014. febr. 15. 18:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is megbántam, de kivételesen normális srác volt, de mostmár nem az...vajon miért dobtam?XD

Szép volt, jó volt, az emléke bennem él, de azt is tudom:SOHA TÖBBÉ

2014. febr. 15. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Rám is nagy hatással volt. Hasonlóként éltem meg én is.

Sajnos nem teljesen szép emlék. Eleinte nem hittem, hogy tényleg kellek a srácnak, mert számomra "nagy falatnak" tűnt, aztán mégis. De mivel tetszett flörtöltünk, ismerkedtünk, kitartó volt. Na meg, jó színész is. Elég csúnyán átvert, így bár szép emlék is, mindig szomorú leszek, ha eszembe jut. Ráadásul azóta nem annyira tudok bízni a fiúkban sem.

2014. febr. 15. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
igen.
2016. márc. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!