Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szerelmes belém? 14/L
Nem szerelmes, szimplán szórakozik veled!
Eszedbe ne jusson komolyan venni, mert nagyot taknyolhatsz arcra..
Véletlenül se adja kérdéseire őszinte válaszokat, mert 100% hogy a hátad mögött a haverjaival vagy másokkal, de kibeszél téged!
Ha valaki szerelmes valakibe, az nem hívja vigyorogva RIBI-nek..
Szerintem meg kéne mutatnod a kisfiúnak, hogy nem csinálhat veled, meg a cuccaiddal azt amit akar..
Uh, állj a sarkadra és nyugodtan bassz le neki egy csattanós pofont legközelebb, úgy mindenki előtt, hadd égjen!!
Azt szeretné (megdugni), mert most ébred a nemi ösztöne.
Amúgy meg hogyne tudtál volna másként fogalmazni? Vagy Te csak a csúnya megfogalmazást ismered? A szakzsargonokat nem? Maszturbált!
"Ezen most egy jót röhögtem, nade azért 14 évesek vagyunk, kétlem hogy ezt szeretné! Ha meg tényleg, akkor pacsizhat magával ._."
ezen meg én röhögtem jót
voltál már 14 éves fiú? khm én igen
azóta sajnos bedupláztam az éveim de 14 évesen már igen sok mindent szerettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!