Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak két nő-ócsárolás között szoktak magukba is nézni és megvizsgálni, hátha ők sem olyan ártatlanok a párkeresésben, ha válogatásról van szó?
"Ha ennyire trék a nők, akkor nem kell velük foglalkozni, ki kell vonulni az egész csajozás témából."
Nagyon remélem, hogy amikor neked lesz valami bajod, hozzád is így fog állni mindenki! Tiszta szívből kívánom neked az elhagyatottság érzését, amit eddig te még SOHA nem tapasztaltál meg!
Nem. A legtöbben nem szoktak, tisztelet a kivételnek. Képtelenek rá. Annyira még nem érettek, nem jutottak el még arra a szintre.
Az ő dolguk, az ő bajuk.
Kérdező:
Igen! Nekem pont az segített, amikor béna voltam a csajozásban, hogy nem a nőket szidtam, hanem saját magamban kerestem a hibát. Megváltoztam (ami egy majdnem 10 éves folyamat volt) és azóta relatíve könnyen szedek fel nőket kalandokra is és komoly kapcsolatokra is.
Ez a lényeg: Ne másokat hibáztass, mert a tömegeket nem tudod megváltoztatni. Magadat hibáztasd, mert magadat meg tudod változtatni.
Akkor ócsárlom a nőket amikor csak kedvem van hozzá,de ez nem csak rájuk igaz :D ez az egyik.A másik hogy néztél már szét a mai fiatal lányok között?:D Saját apjuk azt mondja róluk hogy ha tudja h ez a söpredék lesz a szép kislányokból, magukra robbantja a házat nevetve.
A mai fiatal lányoknak nagyon nagy része,beképzelt öntelt,haszontalan manipuláló féreg.Elég megnézni hogy bánnak egymással.Azon törik a fejük hogy bomlasszanak szét családokat :D Persze nem csak a nők hibája ez,mert a férfiak nagy része meg buta fa*sz és a pi*nán nem lát túl.Feleséget családokat hagynak ott egy ku*rvaért.A fiatal lányoknak meg csak a pénz számít meg a bunkóság.El lehet dönteni mennyi eszük van.:D Elolvadnak egy börtönviselt gyilkostól is ha jóképű meg vagány....no comment.
Nem tudom, mit várna a kérdező ill. a hölgyek egy ilyen kérdésre a válaszoktól. Hogy a válaszoló férfiak ezt írják? "Igen, hogy ez eddig nem jutott eszembe, tényleg bennem van a hiba, hát most rájöttem, tényleg. Ne haragudjatok."
Akire nem vonatkozik, az is magára veszi a kérdést, és a szinglik általában, akikben nem is az a hiba éppen, amit sokan gondolnak, hanem éppen valami más.
Igazából az a probléma, hogy sokan szeretnek másokat hibáztatni. Szerintem egyrészt azért, mert így könnyebb, másrészt a sok rossz tapasztalat miatt, szerintem nem sok olyan férfi, vagy nő van, akinek még nincsenek rossz tapasztalatai a másik nemmel kapcsolatban. Harmadrészt azért, mert önbizalomhiányuk van a külsejük miatt és mi maradna akkor nekik, ha be kellene ismerniük, hogy nemcsak a külsejükkel van a gond?
Az egy dolog, hogy mindezek után persze, hogy nem hisznek a nőknek, akik azt állítják, hogy nem a külső nekik a legeslegfontosabb egy kapcsolatban.
De ha odaáll eléjük egy olyan férfi, aki nem a külsejével (vagy a pénzével, ami a másik favorit szokott lenni) hódít és azt mondja nekik: nézd, én sem vagyok egy Brad Pitt és nekem is sikerült! Akkor is csak tagadás a reakció, hogy nem... nem, az nem lehet. De még ha meglátják, hogy tényleg van barátnője, felesége, esetleg még nem is csúnya, ha a szemük előtt van az igazság, akkor is: nem, nem, ilyen nincs, nem és nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!