Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolkodik ma úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodik ma úgy a legtöbb nő a szexről, mint ahogy a viktoriánus korban tették?

Figyelt kérdés
Allan Pease szerint azokban az időkben a viktoriánus nőknek azt tanácsolták, hogy szeretkezés közben feküdjenek hanyatt, hunyják be a szemüket, és „gondoljanak Angliára”.
2014. febr. 15. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Azert mert sok nö nem elvezi a szexet. Sokak soha eletükben nem elnek at hüvelyi orgazmust. Az ilyen nök, neha csak a parjuk kedveert mutatja azt, hogy elvezi.A többi meg ezt sem. Valamilyen szinten erthetö.
2014. febr. 18. 08:26
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha mondjuk rendszeresen ki lennének elégítve, akkor a hozzáállásuk is más lenne. Ezt már milliószor megkérdezték, és millióegyszer is az a válasz, hogy ki kell elégíteni a nőt, nem elég beledörgölni a szerszámot, aztán befordulni aludni.
2014. ápr. 26. 07:02
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Én sem lennék olyan férfival, aki nem tud/akar kielégíteni, mert a szex nem jótékonysági gála. Ez van.
2014. ápr. 26. 07:04
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, teljesen egyetértek!

Mellesleg nagyon unalmasak már ezek a kérdések. Egy nő se viszolyog a szextől, ha a partnere érti is a dolgát, nem csak gép módjára pumpál...

2014. ápr. 26. 07:34
 15/16 Naif_Hazazi ***** válasza:
76%
lehet csak veled nem. eddigi összes bnöm aktiv volt és egyet se kellett kérni, volt olyan amelyik melobol hazajövet kapott el és mondhattam neki hogy elöbb zuhanyoznék, pont leszarta, ott dugott meg az elöszobába
2014. ápr. 26. 08:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy mire vonatkozik a kérdés, nekem fiú barátok szokták mesélni néha, hogy milyen lányokkal vannak éppen együtt és sok az általad leírt tapasztalat, amikor a csajok csak széttett lábbal fekszenek és várják a "csodát". Nos, ami engem illet én alapból el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet érzések/érzelmek nélkül szexuálisan együtt lenni valakivel és szerintem talán ezek a nők pont itt rontják el, mert a szex lényege pont a közös örömszerzés lenne, amihez hozzátartozik az egymásra figyelés, a törődés és nemcsak az aktus, de az előjáték, a csókok, az ölelések is.. Egyébként olyanról nem hallottam még, hogy pl. tartós párkapcsolat esetén olyan lenne a szex, mint ahogy Te is leírtad. :)

21/L

2014. jún. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!