Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenek léteznek még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenek léteznek még?

Figyelt kérdés

Vannak még normális, kedves, vicces fiúk, akik komoly kapcsolatot is akarnak? Az ilyenek hol bujkálnak? :/

16L

2014. febr. 14. 19:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A vicceseket én is keresem.
2014. febr. 14. 19:55
 2/16 anonim ***** válasza:
A magas igényeitek mögött.És ez most komoly...Elvárjátok egy sráctól, hogy legyen jóképű, szép, ápolt, magas és ezek mellett még normális, kedves és vicces is legyen és akarjon komoly kapcsolatot is.Csomó ilyen srác van, akikre igazak azok, amiket leírtál, csak nem veszed/veszitek őket észre.És ez a másik oldalról is igaz, mielőtt azt hinnétek, hogy én itt fikázom a lányokat/nőket.Mi sem vesszük észre sokszor a normális lányokat.Szóóóval...Ez van.
2014. febr. 14. 19:55
 3/16 anonim ***** válasza:

A tortenelem konyven keressetek, mert a mai fiuk feszket hordanak haj helyett (vagy vasaljak a hajukat), roppant emocionalisak, kicsit femininek, lakkozzak a kormuket es hisztiznek ha baj van.

De ne csodalkozzatok lanyok, amikor ti is a monitor elott kockultok es novesztitek a facebook segget :P

2014. febr. 14. 19:57
 4/16 anonim ***** válasza:
hataLmas igényeket le kéne adni.
2014. febr. 14. 19:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Naná! Pont ilyen vagyok! :3 Imádok viccelődni,ahogy az egész családom is! Mi nemistudom hogyan mondjam,olyanok vagyunk mint az Addams Family,csak nem ijesztően :D:D
2014. febr. 14. 19:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magamról, hogy nagy igényeim lennének, és nyilván szétnézek magam körül is. Szóval ne általánosítsunk. :)
2014. febr. 14. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen vagyok, csak senkinek nem kellek..
2014. febr. 14. 20:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, az igényeiddel kapcsolatban inkább egy átlagos srácot kéne megkérdezned.Csak, mert valaki gondol valamit magáról az nem jelenti azt, hogy azt más is ugyan úgy fogja gondolni...Arra akarok kilyukadni, hogy sok lány/nő van, aki ugyan ezt mondja, közben meg hatalmas igényei vannak csak nem veszik észre és ide jönnek gyakorikérdésekre kiírni egy kérdést, hogy hol vannak az ilyen meg olyan srácok :D Lehet, hogy te nem vagy ilyen, de van sok ilyen, épp ezért kapod ezeket a válaszokat.
2014. febr. 14. 20:02
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
DE VANNAK AZOKAT SZARJÁTOK LE ÉS MENTEK A SOK GAZDAG KÖCSÖGHÖZ
2014. febr. 14. 20:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Vannak, csak rondák. :D
2014. febr. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!