Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélitek a luxus prostituált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek a luxus prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ezt a "tevékenységet" űzi már 1 éve. Gyönyörű, modellalkatú, hihetetlenül intelligens és művelt. Én tudom, hogy ez neki nem a megélhetésről, hanem az egyéb luxus kiadások fedezéséről szól. Ahogy én őt ismerem, nem tudnám elítélni, de hiába csak azokkal fekszik le, akik szimpatikusak neki, szerintem mások még igenis elítélik ezt a dolgot. Elgondolkodtató ez az egész és kíváncsi vagyok, mások hogy viszonyulnak ehhez.
2009. dec. 8. 23:01
1 2 3 4
 21/38 kolosszus22 ***** válasza:
20%
EZ NEM MUNKA! Akárki akármit mond! Értéket állít elő!? Milyet?
2009. dec. 9. 12:53
 22/38 anonim válasza:
52%

Szia,

azt gondolom, ez a személy Te lehetsz, és igazából csak megerősítést keresel magadnak, a lelkiismeretednek. Én abba a körbe tartozom, aki megengedheti magának egy ilyen szolgáltatás igénybevételét. De nem teszem. Miért? Mert azt gondolom a pénzért vett "szerelem" semmit sem ér. Nem engem akar, csak a pénzemet, és ez engem letörne. Zavarna. Nem tartom magam sem annyira öregnek (41) sem annyira csúnyának, hogy így kelljen magamnak bárkit is találni. Ami a Te (vagy mondjuk úgy a Te "ismerösöd") motivációját illeti az a pénz. Nem kérdés. Persze lehet azzal áltatni magad, hogy megválogatod, hogy kivel és hogyan, de azt gondolom évek múltával, amikor esetleg megtalálod az igazit, szörnyen fogod érezni magad. Szörnyen mert akik igénybevettek csak egy Q-nak fognak tartani, még ha a szemedbe mást is hazudnak. És persze az sem elhanyagolható, hogy hogy fogod érezni magad, ha ez kiderül. Azok akikkel vagy, ugyan úgy elmondhatják másoknak, hogy ki voltál, és ha már családod lesz akkor is lesznek olyanok, akik megtalálnak. És akkor mit mondasz? Szóval sajnálom, hogy ezt választottad. Azt kell mondjam a Te lelkivilágod fogja a legnagyobb pofont adni Neked, amikor majd szeretnéd elfelejteni az egészet.

De nem ítéllek el. A Te döntésed, gondolom amikor belevágtál elgondoltad azt is, mi lesz majd később.

2009. dec. 9. 13:28
 23/38 kolosszus22 ***** válasza:
42%

Előzővel egyetértek! Mellesleg az még gázabb ha nem is amiatt csinálja, hogy megéljen, hanem csak azért, hogy az extra luxusigényeit elégítse ki. A kérdés az meddig tudja majd, mert valljuk be csak addig megy a móka amíg fiatalabb, utána már a kutyának sem kell, mert mindig a fiatal husikat keresik, utána pedig nem lesz könnyű élete semmilyen szempontból.

22/F

2009. dec. 9. 14:56
 24/38 anonim ***** válasza:
25%
Jaja, 2 diploma. Egy a f*szszopasrol, masik meg rekreacio szervezes szakrol :D:D Hat igen, ezzel tenyleg igy tud a legtobbet keresni.
2009. dec. 9. 16:20
 25/38 anonim ***** válasza:
66%

"EZ NEM MUNKA! Akárki akármit mond! Értéket állít elő!? Milyet?"

Egy termék vagy szolgáltatás értéke egyenlő azzal az összeggel, amit érte cserébe egy szabad csereügyletben a vevő ad. Üdvözöllek a piacgazdaságban. Tudod, már 20 éve ebben a rendszerben élünk.

2009. dec. 9. 19:46
 26/38 anonim ***** válasza:
74%

"De nem teszem. Miért? Mert azt gondolom a pénzért vett "szerelem" semmit sem ér."

Nehéz elképzelni, hogy egy luxusκurvát igénybe vevő ügyfél olyan illúziókban szenved, mint pl. hogy "szerelmet" kap a pénzéért. Pontosan tudja, hogy szexet kap, és ez is kell neki.

2009. dec. 9. 19:48
 27/38 anonim ***** válasza:
41%

Eléggé véded ezt a lányt kedves kérdező:D

Teljesen mindegy,hogy hány diplomája van az illetőnek,hogy milyen jó nő,ettől még ő is csak egy k*rva,csak ő nem a kocsi hátsó ülésén nyomja az ipart,hanem luxus szállodákban.Nem csak a legjobbaknak lehet bekerülni,kinézetre kell jól kinézned,legalábbis jobban,mint egy útszéli prostinak mondjuk ne csak 2 fogad legyen. Szerintem nem az a gáz,hogy valaki luxus prosti,hanem az aki képes egy luxus prostiért több száz ezer forintot kiadni,mikor manapság ingyen fel lehet szedni egy jó nőt egy éjszakára és nem kerül semmibe,max egy italba.

2009. dec. 9. 22:21
 28/38 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem is a kérdező az igen tisztelt ku rva kisasszony...:D De ba szki milyen emberek írogatnak ide akik azt írják hogy értéket állítanak elő,stb...Szerencsétlen idióta barmok.

Egy Ku rva az ku rva,nem kell ragozni meg szépíteni a dolgot,felőlem eláshatja magát az a nő aki ilyenre képes.Mit szólhat hozzá a családja,rokanai... AZ ilyenek meg is érdemlik ha kihasználják őket,de az biztos hogy egy kis kedvességgel,odafigyeléssel sokmindent el lehet érni egy ri bancnál,én még ri bancku rva szolgálataiért nem fizettem,minek fizessek ha ingyen is belemennek a jóba..:)

2009. dec. 9. 23:43
 29/38 anonim ***** válasza:
82%

Azért elkeserítő mennyi rosszindulatú ember van.

Én akkor sem nézem le!Attól még, hogy ezt csinálja lehet értelmes vagy rendes ember is csak esetleg nem tudott elhelyezkedni és nem akar éhenhalni.Aki meg elítéli az bekaphatja!

2009. dec. 10. 07:18
 30/38 kolosszus22 ***** válasza:
37%
Utolsó, olvasd már el rendesen a kérdést! Itt nem a megélhetésről van szó, mert azt máshogy is meg tudná oldani! Azért csinálja mert luxusigényei vannak és azok kielégítése végett csinálja!
2009. dec. 10. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!