Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélitek a luxus prostituált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek a luxus prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ezt a "tevékenységet" űzi már 1 éve. Gyönyörű, modellalkatú, hihetetlenül intelligens és művelt. Én tudom, hogy ez neki nem a megélhetésről, hanem az egyéb luxus kiadások fedezéséről szól. Ahogy én őt ismerem, nem tudnám elítélni, de hiába csak azokkal fekszik le, akik szimpatikusak neki, szerintem mások még igenis elítélik ezt a dolgot. Elgondolkodtató ez az egész és kíváncsi vagyok, mások hogy viszonyulnak ehhez.
2009. dec. 8. 23:01
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

Az előző sok válaszadó nem sokat tudhat a luxusprostituáltakról, ha így vélekednek. Rengeteg mindent kell tudnia egy ilyen lánynak, nem csak "dugatnia magát". Megjelenni, beszélni... úgy, ahogy a t. válaszolók sosem fognak. Simán lehet csak egy-két ügyfele, plusz ha tényleg jó, simán bele is szerethet az egyik.

Ha meg mégsem, két diplomával akkor is talál majd állást magának :)

Különben is a prostituált is csak egy munka. Ebben a szakmában az egyetlen elítélendő a futtató - ha van.

2009. dec. 8. 23:47
 12/38 anonim ***** válasza:
32%

Hát hogyne persze,csak egy munka,semmi több. Nem is értem mi ebben a különleges...:D

Szegényt itt ócsárolják. Pedig csak dolgozni akar becsületesen, szegény lány.

Egyébként meg egy nő hogy süllyedhet idáig hogy ekkora tetü luxus g*ci ribanc váljon belőle..

bravo,tapsoljuk meg:D

2009. dec. 8. 23:56
 13/38 A kérdező kommentje:
23:56-os, én azt nem értem, ember hogy süllyedhet olyan szintre, amilyenen te vagy. igazán intelligens ember lehetsz a szóhasználatod alapján. ugyanez vonatkozik a 23:27-esre, de feltételezem, ugyanaz a 2 válaszoló.
2009. dec. 9. 00:01
 14/38 anonim ***** válasza:
96%

Tessék mondani mi a különbség a magasabb fizetésért a főnök cipőjére térdelő titkárnő, a nercbundáért egy menetet bevállaló hostess és a "luxus prosti" között. Szerintem semmi.

Nézzük mit is nyújtanak ezek a hölgyek :

El lehet vinni a társasági eseményre. Tud viselkedni, társalogni, táncolni. Csinos fitt kívánatos. Nyelveket beszél. Aztán az ágyban is tud valamit nem csak fekszik, mint egy darab fa. Tény, hogy a minőséget meg kell fizetni. Vannak olyan emberek, akiknek szükségük van a szolgáltatásukra és van rá elég pénzük. Kereslet kínálat kérdése.

2009. dec. 9. 00:35
 15/38 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a rokonságomban halt már meg nő azért, mert nem hagyta ott a brutálisan aggresszív férjét időben, mert a férje eltartotta. Úgyhogy a prostitúcióról kicsit más a meglátásom, mint sokaknak. Igen, jóval többen prostituálják magukat, mint azt hinnék. Szerintem az is prostituált valahol, aki minimálbér közeli fizetésért fizikai munkát végez, vagy olyan munkát, amit nem szeret csinálni, és hónapról hónapra él, miközben a főnöke, aki pl. jólmenő építési vállalkozó, valahol Tunéziában nyaral... az bizony pontosan ugyanolyan nyomor, mint az utolsó útszéli prostié.

Ami az ismerősödet illeti, lehetne annyi esze, hogy befekteti azt a pénzt (legalábbis egy részét), ahelyett, hogy luxuskiadásokra költené. Persze az ő pénze, azt csinál vele, amit akar. De ezt a munkát sem lehet nyugdíjig csinálni, és nem is garantált, hogy Pretty Woman-sztori lesz a dologból... a biztonsági háló mindig elkel.

2009. dec. 9. 02:25
 16/38 anonim ***** válasza:
97%
Nem ítélem el őket, főleg, ha rendesen fizetik az adókat. Magas színvonalon végeznek egy munkát, amire van igény. Viccesnek tartom a κurvaellenes szövegeket. Eladják magukat? Mindenki eladja magát napi 8-9 órában, erről szól a gazdaság, ez a munka. Pénzért κúrnak? Mint a gazdag férjet kereső nő, gazdag nőt kereső férfi, mint az előléptetésért a főnökkel kalandozó nő (vagy főnöknővel lefekvő férfi, bizonyám), stb. stb. Ezer elítélendőbb dolog létezik a nyílt κurválkodásnál. Pl. a képmutató módon leplezett κurvaság engem jobban bosszant.
2009. dec. 9. 09:17
 17/38 anonim ***** válasza:
37%
Általában senkit nem ítélek el semmiért így a prostikat sem. A luxus prostinak valóban többet kell tudnia,mint mondjuk egy utca sarkon álló prostinak,de azért én nagy különbséget nem tennék köztük,hiszen ugyanazt a célt szolgálják. Hiába luxus prosti ott is a legtöbb már drogozik,persze nem ilyen 20 forintos anyaggal nyomják,vagy iszik egyet-egyet,nincs az a normális lelki világú nő aki normális tud maradni egy ilyen élet mellett,akár egy nap "csak" 2 hapsival fekszik le,vagy 5-el.
2009. dec. 9. 09:39
 18/38 anonim ***** válasza:
60%

Okos emberek, ha nem tud elhelyezkedni akkor dögöljön éhen?

Én nem ítélem el.

2009. dec. 9. 11:24
 19/38 kolosszus22 ***** válasza:
11%

Szánalom, hiába a 2 diploma! Akinek büdös a munka az így próbál meg jól megélni! Sajnos ezt a korszakot éljük manapság egyre több lány k.urválkodással meg egyéb semmitérő tevékenységből próbál élni, igényeik hatalmasak, de tehetségük kevés. Mindenesetre az ilyen hozzáállással sokra nem fogunk jutni.

22/F

2009. dec. 9. 11:29
 20/38 anonim ***** válasza:
80%

"Akinek büdös a munka az így próbál meg jól megélni!"

Ez is munka. Szolgáltatás, amiért valakik fizetnek. Azaz hasznos, értéket állít elő. Ez a lényeg, a többi nyárspolgári álszenteskedés.

2009. dec. 9. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!