Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire nagy vesztes?
Több mint másfél éve nem voltam nővel. Ezt az időt nem sírással és hasonlókkal töltöttem, hanem ismerkedéssel és randizással. Voltak olyan nők, akikkel kapcsolatot is simán el tudtam volna képzelni, másokkal csak kalandot.
A lényeg, hogy senkinek nem hazudtam a szándékaimmal kapcsolatban, és rohadtul nem jött össze semmi! Csak elutasítás, elutasítás és még több elutasítás.
Biztos, hogy legalább 50 nőnél próbálkoztam.
Szerintem ne erőltesd ezt a dolgot tom közhely,de nekem is volt már hasonló élet szakaszom amikor erőltettem és nagyon akartam soha nem jött össze amikor rohattul nem számítottam rá akkor meg be ütött a rózsaszín köd:D
Szóval fel a fejjel.
50 első randi
Ja ez fura télleg, hogy ennyi nő lapátra tett.. alszol már?
igen szerintem is alap taktikai hibák voltak itt.
1.miért nem hazudtál?
2.szándékokról max dugás után,ahogyan írták is.
ha meg erre 50 nő után sem döbbentél rá,akkor az kb kimeríti az őrület definícióját ami-
ugyanazon cselekvés folyamatos ismétlése,mégis mindig más eredményre számítani a végén.
szóval itt valami komoly tanulásbéli és okulásbéli hiányosságok vannak szerintem,mert azért 10 után csak leesne mindenkinek,hogy az a taktika amit eddig csináltam nem válik be.
taktika meg akkor nem kell ha már olyan szinten ösztönösen és a lényedből fakadóan tudsz csajozni,mint hank moody.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!