Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolt egy nő és emiatt összeomlott az életem mit tegyek?
Sokaknak abszurd lesz a történetem, de sajnos ez számomra a véres valóság ami tönkretette az életem.
Egy hónapja egy munkahelyi társasággal elmentem bulizni, akiket még nem igazán ismertem.
Tudtam, hogy az egyik csajnak, aki lent lesz tetszem, de világossá tettem számára, hogy nekem csak a barátnőm létezik.
Nos ahogy lenni szokott iszogatunk beszélgettünk és én indokolatlanul furcsán éreztem magam, majd a társaságot felhívta az ominózus csaj a lakására ahová a többiek unszolására én is igent mondtam.
Majd az ottani első ital után megszűnt minden kontrolom egyszerűen csak szaggatott képeket láttam, mint egy drogos és nem voltam ura a testemnek ez pedig 4 sör után nem lehetséges.
Na a csaj ilyen állapotban bevonszolt a szobájába levetkőztettet és rámvetette magát és én nem tudtam mit tenni.
Másnap mire kijózanodtam tisztázni akartam vele, hogy én ezt nem akartam erre képeket küldött a barátnőmnek, aki kidobott és a csaj a munkahelyről is ki akar dobatni.
Mit tehetnék a rendőröknek és a csajomnak hiába mondom, hogy bedrogozott nem hisznek nekem a zsaruk egyenesen kiröhögnek.
Nem tudok így élni.
Ha 2-t bevallasz, akkor voltak ott többen is, max. később mehettek, és addigra már te kába voltál..
Az írásod alapján a nőci nagyon biztonságban érezte magát, és mi következik ebből: nem először csinálta. Reméljük sikerrel jársz és a rendőrség szépen elintézi azu ilyen "okos" undort, aki képes ilyenekre, a kedves barátnőjével egyetemben.
Tudod: addig jár a korsó a kútra...
Ja, egy drogtesztet érdemes minél hamarabb.
A csajt meg elhordhatod mindenféle ribinek.
Kedves Kérdező!
Megkérdezhetem, hogy mi kerekedett a történetből?
Hittek neked végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!