Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet terhesség, igaz?
Reggel úgy ébredtem hogy émelygek, hányinger, iylesmi, de ez a nap folyamán se múlt el, nem hánytam de foylamtos hányinger, és erős hasmenés, émelygés, teltségérzet, nagyon erős fáradtság.
4 hete volt egy kis balesetünk, kiszakadt az óvszer, de "időben" észrevettük, nem voltam a termékeny napjaimban (21.ben talán, kicsit necces) és ugy 50 órán belül vettem be 72 órásat, két hete meg is jött normálisan.
Most mégis annyira izgulok! Sosem volt még ilyenben részem, mint ez a szakadás dolog :(
Mondjátok meg, van okom aggódni, vegyek tesztet? Vagy más maitt lehet az émelygés?
Csak mert átnézem a dolgokat: nem votlam termékeny, nem ment el, vettünk be 72 órásat, és meg is jött azóta
De, pont így 4 hétre van ilyen, amikorra mondják a terhesség első tüneteit... Viszont, ezt nem tudom, olyankor van hasmenés, és egész nap tart a rosszullét?
Ráparázás azért kilőve mert nem paráztam =) Mármint alapbol, már a 72 óráson is elgondolkodtam, hogy bevegyem-e, utána majdnem rendes idöben (2 napot késett tán, de annyit szokott is) megjött, akkor végképp lenyugodtam, ezvolt 2 hete talán.
De most egyrészt angyon vacakul vagyok, másrészt rögtön ezjutott eszembe, és jaj :(
Tudtok nekem linkelni valami betegségkersőt ami kiirja a tünetek alapján mi bajod lehet? (persze ha nemajvul megyek dokihoz) megnyugodnék, ha nem a terhesség állna az első helyen :D
ha nem ment el, megjött azóta, tabiztál is elég kevés az esélye h terhes vagy
szerintem benyeltél vmi virust.. esetleg calici..
menj dokihoz ha még mindig fennáll a hányás hasmenés, mert kiszáradhatsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!