Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire vagytok bevállalósak?
nálunk a koleszbuliban az egyik csajt felvitték a mosdóba, hogy ketten megdugják. Aztán ment a harmadik és a negyedik. Őket már nem kívánta a csaj. Mondta nekik, hogy hagyják abba mert fáj neki, de le se sz rták. Lefogta a gyerek, és mondta neki, hogy most már itt vagyok ne ellenkezz. És a csaj inkább engedte.
Ezt csak tanulságként írtam le. Mert meg kell válogatni, hogy kikkel megy bele ilyenbe az ember. Mondjuk ezeket az embereket mindenki ismerte, hogy mekkora tahók, meg nem tisztelik a nőket.
Bár a kérdező nyílván nem ilyen emberekre gondol "2 figyelmes pasi".
Volt vőlegényem totál rá volt izgulva a gondolatra, én nagyon nem. Azt hiszem, lényeges oka volt a szakításunknak is.
Bizonyos esetben talán igent mondanék rá, persze csak független nőként. Az úgy nem oké, ha az egyik srác a pasim, abból csak féltékenykedés lenne.
Viszont túl körülményes, nem beszélve arról, hogy utána nem hiszem, hogy a partnerek közül bármelyikük is tisztelne nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!