Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jön ez a hülye közvélekedés, hogy aki nem kell a csajoknak az legyen meleg?
Komolyan milyen dijnyertes logikából jön ez, hogy ha valaki nem kell a csajoknak, akkor majd a melegnek jó lesz?
Valószinüleg azért nem kell a csajoknak se, mert okádékul néz ki, és szociális képességei is a nullák nyalogatják...alulról...
A melegek is a jól kinéző egyedeket szeretik.
De szivesen elolvasok minden véleményt a témában.
Egy (jó) szülő általában elfogult és szépnek látja a gyerekét szerintem. De ha nincs is így, képzelj el egy ilyen családi beszélgetést:
- Anya, apa, már 20 éves vagyok, de még egy barátnőm sem volt... miért nem jön össze? :(
- Mert csúnya vagy, drágám :) Ha lenne eszed, már rég a konditeremben ülnél és nem itt. Bár a fejeden ez utóbbi sem segítene, és ez sajnos a mi hibánk. De mi így is szeretünk azért!
WTF?
Amúgy meg arról van szó, amit korábban írtak: nincs az az elkeseredett, csúnya HETERO, aki úgy döntene, hogy jó, akkor holnap melegként ébedek, és szerencsét próbálok így.
Nem tudom, kedves kérdező, hogy te hetero- vagy homoszexuális (vagy egyéb) vagy, de ha elképzeled a helyzetet, biztos neked se menne.
Aki azt állítja, hogy a sikertelenségei miatt lett meleg, az kicsit szerintem mindigis az volt, csak elnyomta.
Sztem meg azert mondigatjak h na akk meleg lesz, mert annyira donteskeptelen es onallotlan, h meg ebben a temaban is csak a legalapabb kozhelyeket tudja elovenni, onallo gondolkodasra keptelen. Mert akk rajonne h pasikent a ronda fej mellett van egy csomo dolog amit vert izzadva fel lehet hozni olyan szintre h a nok sorra terdre boruljanak.
Nokent kicsit parább ha csunya vagy, de pasikent meg lehetsz rondan is kigyurt es kogazdag illetve befolyasos. Vagy mas dologban kituno.
Az unintelligens gyémántok képesek ilyent mondani..
Ha nincs barátnőd búza vagy stb.. nektek jó mert van pénzetek stb. stb. inkább nevess egyet, nehogy már elhidd ezt a sok gyökérséget amit hallasz a környezetedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!