Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan jön ez a hülye közvélek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jön ez a hülye közvélekedés, hogy aki nem kell a csajoknak az legyen meleg?

Figyelt kérdés

Komolyan milyen dijnyertes logikából jön ez, hogy ha valaki nem kell a csajoknak, akkor majd a melegnek jó lesz?

Valószinüleg azért nem kell a csajoknak se, mert okádékul néz ki, és szociális képességei is a nullák nyalogatják...alulról...

A melegek is a jól kinéző egyedeket szeretik.

De szivesen elolvasok minden véleményt a témában.

2014. febr. 12. 11:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de hogy az életbe nem képes egy szülő felismerni az összefüggés a fia sikeressége és külsője és a csajok körében elért sikerei közt?
2014. febr. 12. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy (jó) szülő általában elfogult és szépnek látja a gyerekét szerintem. De ha nincs is így, képzelj el egy ilyen családi beszélgetést:

- Anya, apa, már 20 éves vagyok, de még egy barátnőm sem volt... miért nem jön össze? :(

- Mert csúnya vagy, drágám :) Ha lenne eszed, már rég a konditeremben ülnél és nem itt. Bár a fejeden ez utóbbi sem segítene, és ez sajnos a mi hibánk. De mi így is szeretünk azért!

WTF?

Amúgy meg arról van szó, amit korábban írtak: nincs az az elkeseredett, csúnya HETERO, aki úgy döntene, hogy jó, akkor holnap melegként ébedek, és szerencsét próbálok így.

Nem tudom, kedves kérdező, hogy te hetero- vagy homoszexuális (vagy egyéb) vagy, de ha elképzeled a helyzetet, biztos neked se menne.

Aki azt állítja, hogy a sikertelenségei miatt lett meleg, az kicsit szerintem mindigis az volt, csak elnyomta.

2014. febr. 12. 13:30
 13/14 A kérdező kommentje:

Sztem meg azert mondigatjak h na akk meleg lesz, mert annyira donteskeptelen es onallotlan, h meg ebben a temaban is csak a legalapabb kozhelyeket tudja elovenni, onallo gondolkodasra keptelen. Mert akk rajonne h pasikent a ronda fej mellett van egy csomo dolog amit vert izzadva fel lehet hozni olyan szintre h a nok sorra terdre boruljanak.

Nokent kicsit parább ha csunya vagy, de pasikent meg lehetsz rondan is kigyurt es kogazdag illetve befolyasos. Vagy mas dologban kituno.

2014. febr. 12. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Az unintelligens gyémántok képesek ilyent mondani..

Ha nincs barátnőd búza vagy stb.. nektek jó mert van pénzetek stb. stb. inkább nevess egyet, nehogy már elhidd ezt a sok gyökérséget amit hallasz a környezetedből.

2014. febr. 13. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!