Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lúzernek születni kell vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzernek születni kell vagy azzá válik az ember?

Figyelt kérdés

olyan dolgokra gondolok,amik nem igazán befolyásolhatóak.például fiúként te focizol a legrosszabbul már gyerekként is,pont az év azon egy napján kérik a buszon a jegyedet,amikor nincs,ha sietsz a vonathoz pontosan jön,ha ott vársz jó ideje,akkor késik,a hiányzókat akkor írja a tanár amikor te lógsz,téged csap fel a kocsi vízzel,soha nem nyersz egy forintot sem szerencsejátékon,te vágódsz el a csúszós jégen,te hagyod otthon a tollaidat dolgozatíráskor szóval értitek mire gondolok.

erre ugye születni kell?

2014. febr. 12. 10:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na azért lássuk be, hogy vannak emberek, akikkel inkább csak a xar dolgok történnek.
2014. febr. 12. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Általában az a megfigyelésem, hogy ők azért elég gyakran tehetnek is róla. Nyilván nem mindenkire igaz ez, de az általam megfigyeltek többségére igen.

Pl van egy haverom, akinek a munkahelye egy rakás szar. De igazából lusta volt továbbtanulni, fejlődni, neki egyszerűen kényelmes az a hely. A párkapcsolata is egy rakás szar, de igazság szerint már az elején tudta, mit vállal vele, mégis belement, szóval ezt sem mondanám pechnek. Az autója is pénztemető, de ő volt az, aki bement egy kereskedésbe, azt mondta, szeretne egy ilyen márkájú autót és ennyi pénze van rá, és szépen hagyta, hogy a nyakába sózzák az elsőt. Szóval nap, mint nap zúdul az áldás a nyakába, csak éppen ha végiggondolja az ember, ő tehet szinte mindről. Ő tudja ezt, épp ezért nem is szokott panaszkodni.

Szóval arra akarok kilyukadni, hogy peches dolgok történnek mindenkivel, mert a pech az csak úgy jön. A szerencsés helyzetek viszont általában olyanok, hogy tenni is kell érte. Ha valakivel csak szar dolgok történnek, általában az az ember nem tett azért, hogy jó dolgok történjenek vele. Ha az életed alapból szar, és nincs minek örülnöd, akkor úgy érzed, a peches dolgokkal még pluszban ver az élet. Pedig valójában arról van szó, hogy ha az ember benne áll a pöcegödörben, és nem akar kimászni belőle, akkor ne csodálkozzon, ha szaros lesz a lába. A legnagyobb baj az, hogy ha a szüleitől is ezt látta, és egész életében ezt a mentalitást tanulta, akkor számára a világ egy pöcegödör, mert nem tanulta meg, hogy ha kimászik a gödörből, odakint nem áll halomban a gané.

Tapasztalatom szerint ezek az emberek érzik úgy, hogy a sors ellenük van, pedig igazság szerint ők nem hajlandók a megfelelő irányba mozdítani a sorsukat. Én egy olyan ember vagyok, aki képes volt felgyújtani egy ballagási csokrot a ballagásra menet, volt már vállficamom szex közben, háromszor sérültem le egy építkezési munkanapon még a műszak kezdete előtt, ebből egyszer a nyaralásom múlott rajta. Elkéstem a saját államvizsgámról. Nagyon szerettem zenei fesztiválokra járni bulizni, és ilyen bulikon volt, hogy ellopták az összes pénzem, volt, hogy komolyan megsérültem, volt, hogy elázott mindenem és ugyanabban a göncben kellett dideregnem öt teljes napot, miközben mindenki az én szagomon viccelődött, mert se csere gönc, se zuhanyzó.

Gyerekkoromban nagy nehezen összeszedtem a pénzt, hogy az otthoni 15 éves számítógépet egy fokkal modernebbre cseréljem, hogy legalább öt éves játékokkal tudjak játszani; amint összeraktam a gépet és leültem játszani, 5 percen belül leégett a monitorom, így egész nyáron ott állt a gép, mert nem tudtam használni. Nagyon hosszú ideig kuporgattam azért a gépért, amit aztán 5 percig volt lehetőségem használni. A számítógépembe annak idején tönkrement a cd-romom, és születésnapomra kaptam egy másikat; ez volt az egész családtól a teljes születésnapi ajándékom. 4 napja volt nálam, amikor felrobbant benne a kedvenc játékom eredeti cd-je, és nem cserélték ki garanciában. Kaptam mp3 lejátszót karácsonyra, amit 10 napig használtam, mire bedöglött, és csak fél év múlva kaptam csak vissza a pénzem.

Tudod, napestig tudnám még sorolni, mennyi lúzer köröm volt már életemben, érdekes módon mégis a környezetem nagy része irigyel. Egyszerűen azért, mert az életem amúgy teljesen jól működik, az ilyen sztorikon meg k**va nagyokat tudok röhögni. Az olyan fontosabb dolgokban, mint a magánélet és a szakmai rész, sínen van az életem, és inkább szerencsésnek érzem magam, mert a félúton lévő kislányom minden jel szerint egészséges, kielégítően keresek és egyre inkább tele vagyok tervekkel. A többi meg egyszerűen lepereg rólam, egyszerűen ezektől csak érdekesebb az életem. Ezekkel a sztorikkal tudok a legszórakoztatóbb lenni, ha ezeket mesélem, biztosan a társaság közepe leszek. Ezek a dolgok maximum ideig-óráig bosszantanak, miért rágódjak hát rajtuk, ha amúgy nevetni is lehet?

2014. febr. 12. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:

2 oldala van a dolgoknak.

Én érezhetném szerencsétlen magam.Kidobták az egyik fogam,szemüveget és vékony alkatot örököltem,rengetegszer betegedtem meg és sérültem le a legrosszabb időpontokban.(drága tábor előtt,szalagavató előtt)

De viszont volt hogy a fürdőszobában a mennyezet 2 perccel azrlőtt szakadt le hogy fürdeni mentem volna.Ha hamarabb mentem volna talán már nrm élnék vagy súlyos sérülésem lett volna.

Többször menekültem meg balesetekből.

2014. febr. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!