Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hány kg-ra tippeltek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány kg-ra tippeltek? Jó vagyok így vagy kezdjek valamit magammal? 10-es skálán milyennek látjátok az alakom?

Figyelt kérdés

Az imént tett fel egy lány ilyen kérdést gondoltam én is kiírok egyet :D

[link]

[link]

2014. febr. 11. 23:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hát szerintem valahol 70-80 között. Így önmagában nem mondanám ezt az alakot olyan hüü de keménynek. Aztán hogy kinézetre, az meg nekem mind1. De 1-2 embernek itt is biztos bejön ahogy látszik
2014. febr. 11. 23:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát ettől én is jobban nézek ki 25 éves létemre de azért ez is jó ám kapsz egy 6-ost
2014. febr. 11. 23:51
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
túl sok izom. lehet, hogy sokan ki fognak nevetni ezért, de nekem ez egyáltalán nem tetszik. persze, ne legyen tök puhány egy pasi, de engem ugyan nem vonz az ha kb. többet foglalkozik a gyúrással valaki mint mondjuk a párjával. meg alapból is, sokkal fontosabb dolgok is vannak, mint egy ilyen test, számomra ez taszító, mert azt feltételezem egy ilyen láttán, hogy belső értékei meg nincsenek az illetőnek, mert semmi sem érdekli a saját testén kívül... ne haragudj, lehet, hogy tévedek, és nem megbántani szeretnélek, egyszerűen csak leírtam őszintén, mi az ami eszembe jut, ha ilyet látok.
2014. febr. 11. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
egy igazi kanygép vagy.
2014. febr. 12. 00:46
 15/18 anonim ***** válasza:
ha én ilyen sráccal lennék... tudod mit nem lennék. nem érdekel hogy hány kocka van a hasán vagy hogy mekkora a bicepsze. velem foglalkozzon ne a gyúrással.
2014. febr. 12. 01:28
 16/18 anonim ***** válasza:

#15!

Nagyon nem értek veled egyet! Attól még, hogy valakinek van barátnője, hobbija már nem is lehet? Elvárod, hogy mindent rúgjunk fel érted? Ez elég önző dolog, hogy csak magadra gondolsz és hisztizel, ha valaki 1-2-szer nem érne rád a konditerem miatt. Ha így van, akkor neked egy papucs kell, nem férfi, a férfinek megvan a saját élet, nem csak azért van, hogy a nőket elszórakoztassa.

Amúgy ez a test még nem nagy szám.

2014. febr. 12. 10:03
 17/18 anonim ***** válasza:
attól függ, hány centi vagy. ránézésre olyan 85-90 kilónak tippelnélek, az én ízlésemnek túl vastag, izmos, szálkás vagy.
2014. febr. 12. 11:31
 18/18 anonim válasza:
Helyes, izmos....király :$ 10/10
2014. júl. 10. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!