Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Lány vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lány vagyok és összezavarodott. Elcsábított egy barátnőm, párkapcsolatban vagyok, de megkívántuk egymást. A pasim ránk nyitott. Utólag kiderült, hogy ők ketten együtt tervelték ki, és a pasim volt az értelmi szerző.

Figyelt kérdés
Pasim nézni akar minket máskor is.Engem izgat a dolog,de így mi legyen?Nem tudom...Olyan furcsa helyzetbe hoztak/hoztam magamat:S
2009. dec. 8. 16:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17:03-as hozzászóló vagyok. Hogy mi ebben az undorító?! Gondolkozzatok már!!! Most nincs barátnőm, de ha lenne, dühös lennék, ha megcsalna, ha pedig csajjal tenné, akkor otthagynám szó nélkül.
2009. dec. 8. 18:02
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves 17:03-as ahamm...csak itt éppen a párom tervelte ki...Persze nem volt nehéz Katát táncba vinni,de eddig eszembe sem jutott volna a barátnőmmel...

És tudom,hogy hibáztam,és nem tudom visszacsinálni,de nem akarom ezt így,ugyanis igaza van annak,aki azt mondja,hogy aztán a pasim meg külön megy el a barátnőmmel....

2009. dec. 8. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:
17:03-as vagyok megint. A pasid hozzáállásán vagyok kiakadva igazából... Hát nem tudom, mit kéne tenned, de az "édeshármasból" nem sok jó szokott kisülni...
2009. dec. 8. 18:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sem...és nem is tudnám elviselni...de mindketten magyarázzák...sztem a legjobb,ha kilépek mindkét kapcsolatból,de szeretem mindekttőt...persze mindegyiket máshogy!
2009. dec. 8. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ez azért nem olyan rossz egyikőtöknek sem ezekszerint.

Itt már csak az a kérdés hogy közted és a barátnőd között ki a vezér egyéniség?

Ha te vagy az úralkodóbb jellem és meg tudod védeni a pasidat akkor nincs gond,de ha a barátnőd az "alfa" nőstény akkor az már félő hogy elveszi a pasidat.

2009. dec. 11. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat,de szerintem valahol azért kcsgség volt,hogy így "kitervelték" az elcsábításodat csak azért mert a pasid nézni akart titeket.Szája nincs,hogy esetleg ezt megbeszélje veled?Nincs a különleges igényekkel semmi gond...de ne ÍGY derüljön rá fény:S
2010. júl. 7. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!