Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lány vagyok és összezavarodott. Elcsábított egy barátnőm, párkapcsolatban vagyok, de megkívántuk egymást. A pasim ránk nyitott. Utólag kiderült, hogy ők ketten együtt tervelték ki, és a pasim volt az értelmi szerző.
Figyelt kérdés
Pasim nézni akar minket máskor is.Engem izgat a dolog,de így mi legyen?Nem tudom...Olyan furcsa helyzetbe hoztak/hoztam magamat:S2009. dec. 8. 16:46
11/16 anonim válasza:
17:03-as hozzászóló vagyok. Hogy mi ebben az undorító?! Gondolkozzatok már!!! Most nincs barátnőm, de ha lenne, dühös lennék, ha megcsalna, ha pedig csajjal tenné, akkor otthagynám szó nélkül.
12/16 A kérdező kommentje:
Kedves 17:03-as ahamm...csak itt éppen a párom tervelte ki...Persze nem volt nehéz Katát táncba vinni,de eddig eszembe sem jutott volna a barátnőmmel...
És tudom,hogy hibáztam,és nem tudom visszacsinálni,de nem akarom ezt így,ugyanis igaza van annak,aki azt mondja,hogy aztán a pasim meg külön megy el a barátnőmmel....
2009. dec. 8. 18:26
13/16 anonim válasza:
17:03-as vagyok megint. A pasid hozzáállásán vagyok kiakadva igazából... Hát nem tudom, mit kéne tenned, de az "édeshármasból" nem sok jó szokott kisülni...
14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem sem...és nem is tudnám elviselni...de mindketten magyarázzák...sztem a legjobb,ha kilépek mindkét kapcsolatból,de szeretem mindekttőt...persze mindegyiket máshogy!
2009. dec. 8. 18:55
15/16 anonim válasza:
Hát ez azért nem olyan rossz egyikőtöknek sem ezekszerint.
Itt már csak az a kérdés hogy közted és a barátnőd között ki a vezér egyéniség?
Ha te vagy az úralkodóbb jellem és meg tudod védeni a pasidat akkor nincs gond,de ha a barátnőd az "alfa" nőstény akkor az már félő hogy elveszi a pasidat.
16/16 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat,de szerintem valahol azért kcsgség volt,hogy így "kitervelték" az elcsábításodat csak azért mert a pasid nézni akart titeket.Szája nincs,hogy esetleg ezt megbeszélje veled?Nincs a különleges igényekkel semmi gond...de ne ÍGY derüljön rá fény:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!