Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj, ha egy nagy mell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy nagy mell csaj menőzik a mellével? A jó fenekű csaj meg a fenekével menőzik. Nem?

Figyelt kérdés

2014. febr. 11. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Röviden, tömören RIB.@.NCOK -.-"
2014. febr. 12. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem baj amíg nem teszi teljesen kirakatba. Ha öltözködéssel kihangsúlyozod és ezzel hívod fel magadra a figyelmet ez nem baj, de vigyázz, mert egy határt átlépve ez lesz a fő vonzerőd, és csak egy dologért fognak felfigyelni rád. A csöcseid miatt. És onnantól nem te érdekled majd azt aki felfigyel rád, hanem a melleid, és hogy mit kezdhetne vele.
2014. febr. 19. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyu, csaj vagyok, aránylag nagyobb a mellem az átlagnál, 75/C-80/C, és a seggem meg formás, a méreteim 95-62-92 akkor én most nem vehetek sem dekoltos blúzot, sem rámfeszülős nacit, sem szoknyát sem rámfeszülős ruhát mert akkor menőzök?

Ez hülyeség! Büszkének kell lenned arra amid van! És ha van mit, nem azt mondom, hogy tedd placra, de, azért lehet olyan ruhákat hordani, melyek kihangsúlyozzák a formáidat!

2014. febr. 19. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Pont azért műttettem mag magam normális méretű mellekre, meguntam, hogy egy 13 éves kislánynak nagyobb... Más ha egyszer egyszer kicsit kihívóbban öltözködik valaki vagy állandóan úgy jár. Feleslegesen kelted a feszültséget azok körében akiknek nem jutott a jóból.

22N

2014. febr. 19. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!