Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy nagy mell csaj menőzik a mellével? A jó fenekű csaj meg a fenekével menőzik. Nem?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 17:43
1/14 Zakathol válasza:
Az a baj, ha bárki bármivel menőzik.
2/14 A kérdező kommentje:
NEm így értettem a menőzés szót. Arra gondolok, hogy kiemeli, mint előnyör testrészt.
2014. febr. 11. 17:45
3/14 anonim válasza:
Miért ne legyen büszke,amire büszke lehet? Ha valaki jó valamiben, azt szóljuk le? Ez Magyarország...
4/14 anonim válasza:
Hát ha valaki túlsúlyos és úgy vagy nagy melle szerintem gáz ha kiemeli, mert az olyan mint egy vékony fiúnál a kockás has, ha genetikailag nagy melle van és nem a túlsúly miatt akkor miért ne emelné ki hisz büszke rá.
5/14 anonim válasza:
Nem is az a baj, hogy kiemeli. Hanem az, hogy milyen fiatalon >< (15 alatt)
6/14 anonim válasza:
Én személy szerint imádom a természetes nagy cickókkal megáldott lányokat (mint a férfiak nagy többsége), pontosabban csak az ilyen lányok jönnek be. Az pedig külön plusz pont, ha az adott leányzó ki is emeli az öltözködésében, büszke is rá, milyen gyönyörűségekkel áldotta meg a jóisten:)
7/14 anonim válasza:
A hangsúlyozza, kiemeli, kirakja, ízléstelenül mutogatja mint mind mást jelent.
8/14 Szergej55 válasza:
Baromira nem értem ezt az egész magamutogatási mániát, szellemi nyomorult szerintem, akinek ezzel kell kompenzálnia. Normális emberi értékekre lenne szükség ahelyett, hogy mindenki a legszebb és a legmenőbb akar lenni, mert ettől hülyét lehet kapni.
9/14 A kérdező kommentje:
Most nincs időm mindenre reagálni, de nézzétek meg: ki lett lepontozva? Az, aki azt írta, hogy szereti. Tök az jön le ebből hogy tele van kismellű, ettől frusztrált csajokkal, akik meglátják, és dühökben, hogy nekik nem olyan lepontoznak...
2014. febr. 11. 22:23
10/14 anonim válasza:
ennek a kérdésnek mi a célja? semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!