Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ezt érzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés
Udvarol egy fiú, aki nekem is szimpatikus, és be is jön. Az a baj, hogy tipikus jófiú, nagyon jól tanul, kedves, amolyan "anyuci kedvence", és egy picit tudálékos. De nagyon jószívű. És tényleg nagyon örülök, hogy megvan köztünk az "összhang". De úgy érzem néha, hogy egy kicsit többet érdemlek, valami másra vágyok. Tetszett/tetszik egy másik srác, aki pedig pont az ellentétes, laza, iszonyat helyes...viszont bunkó, csúnyán beszél. De mégis jobban vonz, olyan elérhetetlen, tegnap is vele álmodtam :D Azt mondta az álmomban, hogy válasszam őt, és megcsókolt. Szerintetek érdemes belekezdeni egy kapcsolatba, ha más is vonz, és talán nem leszek elégedett? 17/L
2014. febr. 10. 15:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ezzel remélem nem azt akartad kifejezni, hogy én vagyok túl komolytalan és velem van a baj :) Köszi a válaszokat.
2014. febr. 10. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Nézzük csak Mit várhatsz a bunkótól (aki tehát rosszul is tanul):

-Írtad, hogy csúnyán beszél. Tehát veled is fog.

-Nem tanul: Lessz (jó esetben)egy szakmája, amivel nem megy semmire és a stílusa miatt nem is kell majd sehova. Dohányozni fog jó esetben, vagy akár drogozni. Folytassam?

-Valószínűleg egyáltalán nem vesz emberszámba, vagy legalábbis 1-2 hétig, amíg nyeregbe nem kerül.

És lássuk a jófiút:

-Kedves. Vagyis figyelmes, odaadó, törődő lenne.

-jószívű. tehát szeretetteljes lenne és pozitív hatású és irányú érzelmeket adna.

-Jól tanul: Lenne egy olyan végzettsége, amivel el tud helyezkedni és jól keres.

És még hosszan tudnék érveket sorolni.

Igen. Válaszd a bunkót -.-'

2014. febr. 10. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:
A megnyomósabb érv a bunló mellett, hogy mindig jól megbacca majd a kérdezőt, ez a legfontosabb pillére a kapcsolatnak az ilyen csajoknál. Lelkizni meg a többiekkel is lehet
2014. febr. 10. 15:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha hosszútávú kapcsolatot akarsz, akkor mindenképpen a jófiút válaszd. A vonzalom (a külsője iránti) idővel gyengébb lesz, tehát a rosszfiúval nem lesztek tovább 2-3 hónap, esetleg 2-3 évnél. A jófiúval viszont együtt lehettek, mert ő valószínűleg igazán szeretni fog, emellett valószínűbb, hogy rendes állása lesz, el tudjátok tartani magatokat.
2014. febr. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!