Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar az, ha egy fiúnak úgymond "farkasfoga" van?
Figyelt kérdés
Értem én ezalatt, hogy elöl a 2 szemfogam az kilóg a többi közül, kb úgy nézek ki vele mint egy vámpír vagy ilyesmi :S2009. dec. 8. 11:05
11/14 anonim válasza:
a farkasfog olyan fiúnak áll jól, akire ezen tulajdonsága nélkül is azt mondom, mikor meglátom, hogy vuhhh. egyébként nagyon csúnya is tud lenni. ismerek fiút, akinek farkasfoga van, ocsmány fejjel. hányni tudnék tőle. viszont ismerek olyat is, akinek kifejezetten szexi. nem a fog dönti el, hogy jól néz-e ki, hanem az arc.
12/14 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön..mindig is tetszett. Van benne valami szexi. :)
21/L
13/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen és az öcsémnek is, anyai ágról örököltük. Szerintem a kapafog sokkal rosszabb.
14/14 anonim válasza:
hogy kerül ez a szex kérdésekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!