Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte minden lány oda van a barna szemű, fekete hajú és barna bőrű fiúkért? Miért jobbak ők mondjuk egy zöldeskék szemű, fehérbőrű, barna hajú fiúnál?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 22:56
1/15 anonim válasza:
kék szemű vagyok és kopasz és odavannak értem
2/15 anonim válasza:
En szoke vagyok szerintem azert szeretem a barnat!
3/15 anonim válasza:
Hát te hülye vagy. Miért? Csak.
4/15 anonim válasza:
Mi az hogy mindenki, abszolut nem fogadjunk hogy egy lány miatt megy az általánositás, akinek pont te nem tetszel, változztass stilust esetleg probálkozz mással, nem egy emberből áll a világ és az élet megy tovább..
5/15 anonim válasza:
Mert olyan szexi mediterrán..:)
6/15 anonim válasza:
Az én barátom ilyen, úgy néz ki, mint egy szappanopera főszereplője vagy annak a pasija. Tudjátok ezek az amerikai indiámos vagy mexikói szappanoperák. Csak ő inkább husi. Amúgy ízlések és pofonok, ő nem sok lánynak tetszik, mert picit túlsúlyos és hosszú hajú, számomra meg gyönyörű.
7/15 anonim válasza:
kék szemű,barna hajú vagyok,sose volt barátnőm,mert kerestem a nagy Ő-t... már megtaláltam,de neki csak egy barát vagyok :( 18/F
8/15 anonim válasza:
Nekem például egy kicsit férfiatlanok a világos színek.
9/15 anonim válasza:
T ELB.ASZOTTUL ROSSZ HELYEN ÉLSZ. Mennyi másik országba, ahol te számítasz egzotikusnak.
Én szőke vagyok, világos bőrű, magas, zöld szemű és átlagosan jól kinéző.
Éltem pár évet Brazíliában és maga volt a Mennyország!
Nőzési szempontból. A nők még engem szólítottak le, a közelembe kerültek hogy beszédbe elegyedjek velük, stb. Persze nem mind, de míg itthon 1 évben ha 2-3 nő szólít le, ott egy héten akár öt is és jól kinézőek!
Ha barnább vagy, menj minél északabbra. Ha világosabb, menj minél délebbre. Menj olyan helyre, ahol a te kinézeted különlegesnek számít.
10/15 anonim válasza:
Ha meg annyira átlagosnak tartod a kinézeted, hogy nem vagy elég déli, hogy északi országba menj (Skandinávia, Észak-Kelet Európa), vagy elég északi, hogy déli országba (Dél-Amerika), akkor menj olyan országokba, ahol nem europid rasszúak élnek (bár biztos tudsz választani ezek közül is). Például egy európainak Thaiföldön vagy Vietnamban sokkal könnyebb egy helyi nővel összejönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!