Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy egy férfi ennyire anyagias legyen?
"Később kéne inkább játszani ezt a minden a fiú fizet dolgot. Ha nem lesz a randizgatásból semmi, akkor ez úgymond "kidobott pénz". Kicsit bunkón hangzik, de ez az igazság. Egy mozizás: 2 mozijegy 1200+1200, 2 kukorica + 2 kóla az még legalább 1500. Ez már 4 ezer lazán. Egy kávézás jobb helyen is simán 1500-2000 ezer. Aztán ott lesz szegény fiú, hogy voltatok együtt összesen talán 4 órát és elment egy tízes."
Húha, elment egy napi fizetés... Hogy oda ne rohanjak... :D Persze, ha valaki minden este randizik, akkor durva. De egyébként szerintem nincs szó komoly összegekről.
Ettől függetlenül egyetértek. Kedves gesztus meghívni valakit, de elvárni féregség.
"Húha, elment egy napi fizetés... Hogy oda ne rohanjak... :D Persze, ha valaki minden este randizik, akkor durva. De egyébként szerintem nincs szó komoly összegekről. "
Nem volt arról szó, hogy a kérdező felnőtt ember és keresete van. Amúgy meg sokaknak számít egy napi fizetés is.
Kinek hogy! Akinek nem telik randira, az ne pazarolja ilyenre a pénzét. Bár azt gondoltam, ez kézenfekvő. Én sem veszek BMW-t.
Olcsón is nagyon jó randikat lehet csinálni! 10.000 alatt bőven ki lehet hozni. :) Ha meg a pénzével akarja elkápráztatni az ember az illetőt, akkor jobb, ha előbb éhbérnél többet keres.
Azért illene felfogni a nőknek,hogy azért a pénzért a pasi megdolgozott.
Rosszabb esetben tényleg sokat számít és még is a csajra költi.Akkor legyen mér benne annyi tartás,hogy legalább felajánlja a felezést és nem elvárja,hogy ingyen mulatozzon!
Normális gazdaságban még okés lenne.De a mai világban azért a nőknek is kéne tenni valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!