Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy egy férfi ennyire anyagias legyen?
ne fogjuk az egyenjogúság árnyoldalára.
felőlem lehet itt akármekkora egyenjogúság én akkor se engedek abból amire tanítottak.
ha ezt a féle előzékenységet, kedvességet a részemről egy nő sértésnek veszi akkor az mehet a levesbe.
Én nem tennék ilyet. Sőt ha virágot viszek egy nőnek azt se fizettetem ki vele, de még a felét se.
Ennek nem sok köze van az egyenjogúsághoz.
Nagyon rossz képet fest magáról a fiú így már elsőre. Ez nem egyenjogúság, inkább egyáltalán nem tud bánni a nőkkel, vagy nagyon önző.
Ezt egyébként én is a saját káromon tanultam meg. Anno nagyon fifti-fifti párti voltam anyagiak terén, de miután ezzel rendszeresen visszaéltek valahogy átértékeltem a dolgokat. A tisztelet mindkét félnek megjár. De egy nő nő legyen a kapcsolatban, a férfi pedig férfi.
A férfi az erő, a támasz, ő az egzisztencia és a pénz ura is úgymond szerintem. Hogy miért? Nem laza kapcsolatocskákra gondolok, de amikor majd babát szeretnétek vállalni és meg akarjátok adni a picinek is a kellő figyelmet(hogy ne bölcsödében nőjön fel idegenek közt) akkor a férfi az, aki ehhez biztosítja a feltételeket pár évig.
Amelyik pasi kezdettől fogva zsugori, hisztis, amellett alig fogod látni a gyereked, vagy zsarolni fog, uralkodni a lelked felett, hogy most ő tart el, mindenben övé a szó.
Persze nyilván még nem itt tartasz, de szerintem ez húzódik háttérben egyik okként, hogy miért "illik" a férfiaknak többször fizetni. A kihasználást, élősködést a nők részéről én is elítélem.
"De egy nő nő legyen a kapcsolatban, a férfi pedig férfi. "
Ez alatt mit értesz? Kifejtenéd?
Jaj már.Mi ebben a rossz?
Így senki se bukik.Mindenki magának fizetni és szuper.Főleg ha csalódás van.
Elég unalmas ez,hogy egy nőnek mindig fizetni kell,hogy randizzon az emberrel.
Ennyi erővel prostinak is lehetne nevezni.Elvégre fizetsz neki,hogy veled legyen....
"De egy nő nő legyen a kapcsolatban, a férfi pedig férfi. "
Ez alatt mit értesz? Kifejtenéd?
Ez alatt azt érti,hogy a nő magát adja.A férfi meg az életét,tulajdonát,pénzét,lakását.
Na figyelj, nem bántásból, de egy kicsit el vagy tájolva. XXI. század. Gyakran előfordul, hogy a fiúk fizetnek randikon, de ezt elvárni alapból bunkóság kicsit. Úgy kellett volna neked készülnöd, hogy te fizeted a sajátodat, de ha felajánlja, hogy meghív, akkor elfogadod. Mondjuk az kedves volt, hogy utána meghívtad moziba, csak mondjuk szerintem kicsit nincs egálban egy mozijegy meg egy kávé árban :D
Később kéne inkább játszani ezt a minden a fiú fizet dolgot. Ha nem lesz a randizgatásból semmi, akkor ez úgymond "kidobott pénz". Kicsit bunkón hangzik, de ez az igazság. Egy mozizás: 2 mozijegy 1200+1200, 2 kukorica + 2 kóla az még legalább 1500. Ez már 4 ezer lazán. Egy kávézás jobb helyen is simán 1500-2000 ezer. Aztán ott lesz szegény fiú, hogy voltatok együtt összesen talán 4 órát és elment egy tízes.
Van egy nagyon vicces könyv, az a címe, hogy Surely you're joking Mr. Feynman, ami egy amerikai Nobel-díjas atomfizikus félig önéletrajzi regénye.
A regényben egy dizőz azt tanácsolja a főszereplőnek, hogy addig ne vegyen semmit egy nőnek, amíg le nem fekszik vele. Vagy éppen vehet, de azzal a saját dolgát nehezíti meg.
Kérdező, szerinted ez miért nincs rendben? Mindketten kerestek, majdnem ugyanannyit, miért kellene téged meghívnia? De tényleg, miért?
Könyörgöm te hívtad meg mozizni.Azt azért ne várd már el,hogy amire te hívod meg ő fizesse.
Persze,a kávét fizethette volna és szép gesztus lett volna tőle,de ő nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!