Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem a volt osztályfőnököm, vagy mit akar?
Nem igazán tudtam, hogy melyik kategóriába írjam a kérdésem, ezért maradtam ennél.
Szóval kb. egy órája felléptem a "közösségi oldalra", ahol a középiskolai osztályfőnököm (férfi, kb. 50 éves-->minimum) ismerősöm. Amint felléptem, rám írt és mivel nem akartam tapintatlan lenni, plusz még régebben (úgy fél éve) is írt már egy levelet, így úgy döntöttem, hogy válaszolok. Először csak érdeklődött, hogy mi csinálok, hogy vagyok, aztán pedig megkérdezte, hogy a barátnőmet, aki osztálytársam volt a középiskolában, tényleg eljegyezték-e. Mire én válaszoltam, hogy igen. Ezután arról kérdezett, hogy mi a helyzet velem ezen a téren? Közöltem vele, hogy én még ráérek úgy 30 éves koromig, meg amúgy sem tervezek előre. Erre Ő azt írta, hogy az Ő "nem fogja hagyni". Ezek után rátért, hogy Ő tudna nekem valakit. Nem nagyon akartam ebbe belemenni, de szintén, mivel udvarias vagyok, rákérdeztem, hogy ki lenne az. Erre valami olyasmit írt, hogy "Az titok, de ha szeretném, akkor majd elmondja" - valami ilyesmi volt a lényege, de én nem igazán értettem, így visszakérdeztem viccesen, hogy most akkor elmondja vagy nem? Erre pedig csak annyit írt, hogy "Elmondom, de nem itt" (teljesen úgy éreztem le, hogy személyesen akarja). Itt teljesen ledöbbentem és elkapott egy kisebb félelem és amolyan rossz érzés is ezzel kapcsolatban. Ebbe már tényleg nem akartam belemenni és csak annyit írtam vissza, hogy "Rendben. Akkor majd egyszer megbeszéljük ezt." Választ sem várva, gyorsan elköszöntem illedelemesen, meg sem vártam, hogy Ő elköszönjön, aztán kiléptem chatből és facebook-ból is. Most egy pár perce felléptem és látom, hogy válaszolt, mégpedig a következőt: "Jó. Mégis mikor? Majd írjak! Olyan sokat nem akar várni." - Természetesen nem válaszoltam és valószínűleg nem is fogok.
Kérdésem tehát, hogy most én drámázom túl vagy tényleg olyan, mintha rám akarna nyomulni vagy valami?
21/L
Nagyon egyszerű, ha nem akarsz tőle semmit, akkor nem kell vele beszélgetni többet.
Ha izgat, akkor meg találkozz vele :)Már nem a tanárod, ugye?
Félreértettek! Én nem akarok tőle semmit, sőt, szinte a gondolattól is szó szerint rosszul érzem magam. Vagy ami még fontosabb, hogy szinte megrémített, félelmet is érzek, hiszen az osztályfőnököm volt, akire soha nem gondoltam "úgy". És most ezzel egy teljesen leépítette magát nálam...
Egyébként az elmúlt 3 évben, mióta befejeztem a középiskolát, mint írtam is egyszer küldött levelet, amiben arról érdeklődött, hogy hogyan vagyok, hogy megy a fősuli meg ilyenek. Erre válaszoltam, de ennyi volt, nem írt vissza. Illetve talán olyan kétszer-háromszor futottunk össze abban a városban, ahol lakik (én nem lakom ott) és akkor csak futólag, egy pár szó erejéig megálltunk beszélgetni kb. 2-3 perce. Jaj, és ami a legfontosabb, hogy soha, míg középiskolába jártam, illetve mikor így összefutottunk, soha nem éreztem, hogy Ő bármit is akarna tőlem.
Mindegy... a lényeg, hogy akkor nem láttam rosszul a dolgokat ezzel a beszélgetéssel kapcsolatban, ha már ti is így látjátok. Az biztos, hogy nem írok vissza és adja az Isten, hogy ne fussak vele össze többet. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!