Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeséled a legkínosabb történeted? Mi az amit megtettél véletlen vagy akár direkt és most úgy érzed, hogy elsüllyednél legszívesebben szégyenedben?
Engem isten csak félig teremtett meg
Adott nagy faszt de nem adott lelket
Hát egyszer tizenévesen lehúztam egy üveg fehérbort egyedül, amitől jól becsiccsentettem... az ital meg ugye oldja a gátlásokat és bátorrá tesz... na és én ilyen illuminált állapotban szerelmet vallottam MSN-en egy lánynak, aztán meg mindenféle illetlen ajánlatokat tettem neki. Utána másnap eléállni... '-.-
Na azóta tudom, hogy "az alkohol butít és nyomorba dönt"... ezek a szavak mennyire bölcsek. És azóta kerülöm az alkoholt, mint a mérget. Nem kell soha többé, semmilyen alkalomból. Igyon akinek négy anyja van, nekem csak három...
23/F
4.válaszoló
De ha igent mondott volna és áthív akkor már masszív alkoholista lennél?
Az alkohol.... na igen. Én is az a kategória vagyok, aki spiccesen túl őszinte. Burkoltan szerelmet vallottam valakinek, és eléggé rámenősen akartam vele találkozni.
Persze semmi nem lett a dologból, ráadásul egy jól induló mély barátságot is sikerült ezzel tönkretennem. A mai napig belevörösödöm, pedig vagy 5 éves sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!