Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy egy fiú iránt többet érzek, vagy csak nagyon jó barátnak, akár lelki társnak tartom? 25/L

Figyelt kérdés

Azért nem tudom eldönteni, mert bár egyáltalán nem tartom rondának, de nincsen bennem az a különleges vonzódó érzés, amikor valaki annyira helyes, hogy majd felfalnád.

Már régebb óta ismerem, de most alakult úgy, hogy találkozgatunk kettesben is. Ilyen régebbi ismeretségnél hány randi után kellene azt éreznem a külseje iránt is, hogy vonzó számomra?

Mert belsőleg teljes mértékben az, csak nem tudom, h mennyi ideig érdemes "magamra várnom", hogy felismerjem, működik-e a kémia.

Tippek, tanácsok, tapasztalatok is jól jönnének! :(

Köszönöm! :)

2014. febr. 9. 01:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Értem én, de akkor mégiscsak a kérdésed volt rosszul megfogalmazva...

Az első esetről... volt egy csoporttársam, akinek összehoztak egy vakrandit a barátnői. Annyira bennem van, amikor arról számolt be, hogy szimpatikus a srác, de el nem tudja képzelni, hogy valaha megcsókolja... na hát min. 10 éve házasok, gyerekük is van. :)

A második: nekem nem lenne kérdés, hogy nem jövök össze olyannal, akinek a személyisége nem felel meg. Bárhogy néz is ki. A külsőt kb. 2 hét alatt meg lehet szokni, rá is lehet unni.

De simán lehet, hogy egy 3. lesz a befutó. :)

2014. febr. 9. 01:59
 12/23 A kérdező kommentje:

Igazából lenne egy 3. is, de őt még egyáltalán nem ismerem, csak neten beszéltünk párszor és már elhívott talizni, de most azt hiszem nem lenne jó ötlet még őt is belekeverni, meg magamat is összezavarni. :)

A második sráccal kapcsolatban amúgy az a baj, hogy mivel még ugye alig ismerem, próbálnék hinni abban, hogy összeillünk és jól kitudunk jönni egymással, mert akkor külső-belső is meglenne. De nem tudom..

2014. febr. 9. 02:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát én se tudom. Mi lenne, ha egyszerre próbálnád ki mind a hármat?
2014. febr. 9. 02:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem tudok azonosulni a problémáddal, bocs. Én tényleg a belső értékek alapján vonzódom, és az meg tudja szépíteni a külsőt is. Volt már azért egy-két kimondottan jó pasim, nem sokra mentem velük, hamar vége lett. Ellenben egy átlagos külsejű pasit is tudok nagyon vonzónak látni, ha a belsővel megfogott. Most épp egy olyan pasiért vagyok nagyon oda, akitől szerintem a nők többsége viszolyogna... de én vonzónak látom, mert olyan a személyisége (meg az agya), hogy húha!
2014. febr. 9. 02:12
 15/23 A kérdező kommentje:

13#

Egyszerre mindhármat? Utóbbi időben (sőt, években) szingli voltam, most meg jöttek ennyien egyszerre, és nem gyengén össze vagyok zavarodva... Nem akarok egyikkel sem kitolni vagy szórakozni, meg magamnak is nyílván jót akarok.

2014. febr. 9. 02:19
 16/23 A kérdező kommentje:

14#

Nem kell bocsánatot kérni ezért. Én is vonzódom ehhez a fiúhoz az esze, intellektusa, beszélőkéje, kedvessége, belsője, mindene miatt... Csak éppen a külseje iránti vonzódásom nincs a tetőfokán, emiatt nem érzem azt a dolgot, amit másoknál szoktam, amikor pl. fellángolsz valaki iránt. Hiányolom ezt az érzést, nem tudom, hogy még érezhetek-e majd ilyet. :(

2014. febr. 9. 02:21
 17/23 Inverz Tűz ***** válasza:

Közelítsd meg ezt az egészet olyan oldalról, mintha már tudnád rá a választ. Ezt pedig vesd össze a vágyaiddal.

Az első fiúval nagyon jól elbeszélgetsz, megértitek egymást, de mégsem vonzódsz hozzá eléggé. Ha nincs meg a kezdeti vonzalom, legalábbis olyan szinten, hogy tényleg látsz benne egy kis fantáziát, akkor annak ellenére, hogy belsőleg passzol, mégsem hozzád való. Az idődet vesztegeted és azzal akarsz olyan tulajdonságot rávarázsolni, amilye nincsen.

A másodiknál megvan a testi vonzalom, de a beszélgetéseitek alapján céljaitok eltérnek egymástól. Újra hasonló a válasz: olyat próbálsz beleképzelni ebbe a fiúba, amit ő nem tud.

És akkor most jön az, amivel kezdtem az egészet, mintha már tudnád a választ. Egyik fiú sem alkalmas hosszú távú kapcsolatra veled. Ez nem azt jelenti, hogy ne jöhetnél össze bármelyikkel, csak ne számíts életre tartó kapcsolatra.

Ha nem is ez a jelenlegi célod, akkor nagyon könnyű dolgod van. Ez esetben a második fiút kell választanod, mert vele hamarabb ki fog derülni, ha valami nem oké, és akkor nem vesztegettél sok időt, de legalább volt néhány vélhetőleg kellemes hónapod is vele.

Az elsővel csak akkor kezdj valamit, ha bármilyen apró szikráját látod a vonzódásnak, ellenkező esetben nincs értelme.

Ha komolyabb szándékaid vannak a saját érdekedben is, akkor hagyod ezeket a fiúkat és keresel egy külsőleg is vonzóbb, de belsőleg is jobban hozzád passzolót.

2014. febr. 9. 10:09
 18/23 199303 ***** válasza:
en voltam hasonlo helyzetben :-) hat a harmadikat a helyedben hagynam, avval mar tenyleg csak tulbonyolitanad a sajat dolgodat igy is eleg nehez hellyzet. a masodiknal hat ha nem tudtok annyira jol elbeszelgetni nem adnek tul nagyjovot vele egykapcsolatnak mert hat egyidoutan elofordulhat hogy nem is tudtok majd mirol beszelni megfogjatok egymast unni. az elsorol meg csak annyit hogy nekem a legutobbi szerelmem ugyan ilyen volt, tokeletesen jol kijottunk egymassal meg minden de amikor megismertem kulseje alapjan egyaltalan nem talaltam vonzonak, de ahogy egyrejobban megismertem a kulsotulajdonsagai aprankent eltuntek a szemeim elol, es csak a belsojet neztem neki a kulsejemar egyaltalan nem zavart 3evig egyutt voltunk :-) ugyhogy ne alapoz a kulsojere, talalkozgass vele amikor csak lehet es szeretnetek, es idovel rajossz hogy pontosan mit is szeretnel. remelem tudtam segiteni
2014. febr. 9. 10:10
 19/23 anonim ***** válasza:
onnan hogy szexelni is akarsz vele
2014. febr. 9. 11:09
 20/23 A kérdező kommentje:

Inverz Tűz és 199303, köszönöm szépen, mindketten hasznos tanácsot adtatok és el is gondolkodok rajta.

Inverz, azt a nagyon picike szikrát látom, csak még nem érzem. Vagyis úgy vagyok vele, hogy azt hiszem beletudnék szeretni a külseje miatt, csak még több randi kellene, még több kettesben töltött idő és úgy érzem, hogy akkor eltudna varázsolni. Csak jelenleg még ezt nem érzem, hogy teljesen a bűvöletében lennék. Ellenben a második sráccal igen, még akkor is, ha vele nem annyira megy a beszélgetés.

Köszönöm szépen. :)

2014. febr. 9. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!