Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy ki az, aki nem ver át?
Költözz hozzám.Abban a szál ruhában gyere ami rajtad van :)
Nem kell a pénz,csak te!
Tanulsz egy kis emberismeretet. Szerintem azért hamar elárulja magát egy ilyen ember, fel lehet ismerni, ki az, aki csak teszi a szépet. A bizalmatlankodást meg felejtsd el, illetve ameddig úgy érzed, hogy nem tudsz bízni senkiben, addig ne akarj párkapcsolatot, mert az lesz a vége, ami lett is az előzőnek.
Másrészt érdekelne, hogy az előzőekről hogyan derült ki a turpisság? Miért vagy ennyire biztos benne, hogy csak a pénzre mentek?
Ha én gazdag lennék, megfizetnék egy jó pasit, azért, hogy mellettem legyen, feküdjön le velem, És leszarnám a többit.
Meg hát , ehhez nőnek kéne lennem
"Szeretőt tartottak mellettem, az egyiknek még gyereke is volt, akinek a pénzemet vitte, ami állítólag a vállalkozásához kellett."
Fűűűűbakker, nincs több kérdésem :S.
Illetve egy van: ez hogyhogy nem tűnt fel? Mármint nem rosszindulatból kérdezem, de pl én, mint pasi szarul érezném magam, ha a páromtól kérnék pénzt. Nem volt gyanús, hogy ennyire hordják el a pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!