Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok Justin Bieberbe, mit tegyek?
Jusin meleg mint azt egy Videojaban elmondja
Amugy is börtönben van
Nyugodj bele, hogy nem Ő megy fel a Twitterjére, hanem egy ezzel megbízott ember.
Ami azt illeti, én a helyedben, nagyon sokat álmodoznék róla. Szituációkat képzelnék el. Amíg bele nem fáradnék és észre nem venném a körülöttem lévő többi srácot, akik még akár helyesebbek is lehetnek nála.
Amúgy ha szeretnéd látni élőben, és ki tudsz menni külföldre, elmehetnél egy koncertjére. Bécsben lesz is egy koncertje a Stadthalle-ban, március 30-án. A lényeg, hogy ne zárd be a szíved és nézz körül magad körül, ott is biztos van legalább egy olyan fiú, aki tetszene nekd, csak nem veszed észre. De a lényeg, hogy ne sírj miatta, mert nincs értelme. Tudom, hogy milyen rossz lehet, de még csak nem is ismered igazán. Ki fogsz nőni ebből, csak gondolom most éppen azt a korszakodat éled, hogy kell neked egy ilyen tini bálvány, akibe szerelemes lehetsz. Mikor 11-12 éves voltam, én is bolondultam érte, de aztán rájöttem, hogy nincs értelme, mert soha nem lesz velem, és akkor még nagyon gyerekes voltam. Szerintem te is ki fogod ezt nőni hamarosan. Amúgy én most vagyok 15, ha akarsz erről beszélni szívesen meghallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!