Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok Justin Bieberbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokak szerint ez hülyeség, de komolyan így van. Nem tudom, hogy mit tegyek....:( Imádom Justint. Kapcsolatba tudnék valahogy lépni vele? Nagyon szeretem.... és mostanában sírok is utána. Sokan azt mondják, hogy kinövöm, de én nem úgy érzem. Aki volt már ilyen helyzetben, az írja meg, hogy, hogy vészelte át. Légyszi segítsetek. Én komolyan veszem a dolgot, úgyhogy értelmes válaszokat kérek. 14/L

2014. febr. 8. 22:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nagyon helyes srác. <3 ... Jó, néha ő is hibákat követ el néha, de hibázni emberi dolog. Köszönom a normális válaszokat, de a hülyeségeket légyszi hanyagoljátok. Most komolyan!! Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
2014. febr. 8. 23:09
 12/21 anonim válasza:

Jusin meleg mint azt egy Videojaban elmondja

Amugy is börtönben van

2014. febr. 8. 23:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Utóbbi válaszoló: linkelnéd azt a videót? És am a börtönből már kiengedték... De nem ez volt a kérdésem....
2014. febr. 8. 23:16
 14/21 A kérdező kommentje:
Twitteren hogyan érhetném el, hogy kövessen? :o
2014. febr. 8. 23:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj bele, hogy nem Ő megy fel a Twitterjére, hanem egy ezzel megbízott ember.

Ami azt illeti, én a helyedben, nagyon sokat álmodoznék róla. Szituációkat képzelnék el. Amíg bele nem fáradnék és észre nem venném a körülöttem lévő többi srácot, akik még akár helyesebbek is lehetnek nála.

Amúgy ha szeretnéd látni élőben, és ki tudsz menni külföldre, elmehetnél egy koncertjére. Bécsben lesz is egy koncertje a Stadthalle-ban, március 30-án. A lényeg, hogy ne zárd be a szíved és nézz körül magad körül, ott is biztos van legalább egy olyan fiú, aki tetszene nekd, csak nem veszed észre. De a lényeg, hogy ne sírj miatta, mert nincs értelme. Tudom, hogy milyen rossz lehet, de még csak nem is ismered igazán. Ki fogsz nőni ebből, csak gondolom most éppen azt a korszakodat éled, hogy kell neked egy ilyen tini bálvány, akibe szerelemes lehetsz. Mikor 11-12 éves voltam, én is bolondultam érte, de aztán rájöttem, hogy nincs értelme, mert soha nem lesz velem, és akkor még nagyon gyerekes voltam. Szerintem te is ki fogod ezt nőni hamarosan. Amúgy én most vagyok 15, ha akarsz erről beszélni szívesen meghallgatlak.

2014. febr. 8. 23:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15 15 éves létedre, nagyon jó választ írtál. Kérdező, te pedig fogadd meg egy korodbeli tanácsát. Ezt én felnőttként nem tudtam így megfogalmazni.
2014. febr. 9. 00:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó választ. Végre valaki, aki megért.
2014. febr. 9. 00:22
 18/21 A kérdező kommentje:
És az utolsó előtti választ nagyon köszönöm. Habár nem hiszem, hogy kitudnék utazni a koncertre sajnos:(.. mivel suli meg minden.
2014. febr. 9. 00:31
 19/21 anonim ***** válasza:
#16 Köszönöm, igazán jól esik, hogy ezt mondod.
2014. febr. 9. 09:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan így vannak ezzel...az biztos, hogy szépen nézni, azt tud a gyerek...én 12 évesen voltam ugyanígy szerelmes egy sztárba, de kinőttem. Az idő minden lelki sebet begyógyít! :) Próbáld magad kiábrándítani belőle, tényleg drogos, k.urvázik stb... olvass ilyen cikkeket.
2014. febr. 11. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!