Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem egy pap srácba?
Mondhatni még annyira nem is férfi, hisz idén lesz 26, szóval még csak 25 éves. A vonaton beszélgettünk, bejelöltük egymást facebookon (igen, hülyén hangzik :D) és azóta is sokszor beszéltünk már. Egy baj van, hogy ő római katolikus pap, tehát nem lehet se barátnője, felesége, gyereke. Nem tudom eldönteni, hogy most ő alapból ilyen rendes velem, mint mindenkivel, vagy azért, mert érdeklődik irántam? Mi lesz, ha megszegi a cölibátusát? (ez csak egy feltételezés)
azt hiszem, szerelmes vagyok belé.
Ő egy olyan utat választott, ahol nem lehet párja. Megértem, hogy vonzódsz hozzá, a papok jó emberek, én nagyon szeretek velük beszélgetni. Értenek az emberekhez, lényegében pszichológusként is lehet rájuk tekinteni.
De már döntött, mikor ezt a hivatást választotta és erre tette fel az életét, ezt tiszteletben kellene tartani.
Viszont az ismerősei között lehet hasonló beállítottságú, rendes férfi, akit nem köt eskü, aki majd feleséget szeretne. A papokon keresztül értékes embereket lehet megismerni és hátha köztük találsz valakit, aki szintén ilyen nagy hatással lesz rád.
Betti, te vagy az?
Amúgy nyugi, idővel elmúlik ez a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!