Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok. Miért baj az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok. Miért baj az, hogy büszke vagyok arra, amit elértem?

Figyelt kérdés

10 kilóval könnyebben, és sokkal izmosabban miért baj az, ha büszke vagyok a kitartó munkám eredményére ? Mikor dagi voltam is volt rólam néhány félmeztelen kép Facebookon... az nem tűnt fel senkinek, de hogy most felraktam egy képet magamról, már rögtön tükörb(u)zi divatm(a)jom vagyok!?!?

Valaki magyarázza már el miért ?

2014. febr. 8. 19:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Rakd fel ide is a képet és megmondjuk.
2014. febr. 8. 19:09
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
nem baj az, sőt!
2014. febr. 8. 19:09
 3/15 SullaFelix89 ***** válasza:
Én úgy tudom az izom nehezebb, mint a zsír, vagyis nehezen leszel sokkal izmosabb és 10 kilóval könnyebb is.....
2014. febr. 8. 19:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Mert mutogatod az izmos tested.Megpróbálsz divat majomkodni.Ennyi az egész:)
2014. febr. 8. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:

ha volt rajtad mit átalakítani izommá,könnyű helyzetben voltál.

én 50 kiló voltam 190 centihez,most 76kg vagyok,szerinted hogy esik,amikor lesoványoznak????

2014. febr. 8. 19:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Küldd el nekem a képet lécci :) L19
2014. febr. 8. 19:12
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem baj az :D A szépet mindenki megnézi :) Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik :P
2014. febr. 8. 19:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerénység, alázat, hallgatás

Erről ismerszik meg az, aki nem vagy

De mindig is szerettél volna lenni

2014. febr. 8. 19:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem baj, lehet, hogy csak irigykednek. Vagy lehet, hogy nem az a baj, hogy félmeztelen kép, hanem a beállás fura. Pl. mint lányoknál a tipikus fenék kitolós csücsöri szájas bamba nézéses kép, lehet akármilyen szép lány, egy ilyen képről csak az jut eszembe, hogy béna!
2014. febr. 8. 19:17
 10/15 A kérdező kommentje:

A képet nem szeretném linkelni, hisz anonim oldal lényege nem az, hogy felfedjem a kilétem :)

Nem feszítek vagy hasonló a képen, teljesen átlagos testtartással állok.

2014. febr. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!