Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha túl büszke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha túl büszke vagyok?

Figyelt kérdés

elvárom hogy a pasi írjon rám.

Nagyon nehezen tudom legyűrni az egom pedig szeretnék beszélni vele de ő nem ir

Ez azt jelenti hogy most nem jutottam eszébe...

eddig minden nap beszéltünk 3 hete

2013. jan. 3. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

És 3 hete mindig ő ír rád? Ha igen, talán azt várja, hogy Te is írj, hogy lássa, érdekled. Talán már azt gondolja, hogy nem is érdekled igazán, csak ha már rád ír, jópofizol egy kicsit.

Győzd le az egódat, ha tényleg érdekes a pasi, és írj neki. Hidd el, 3 hét után már jó néven venné, ha te is keresnéd őt.

2013. jan. 3. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
már volt hogy egyszer ráírtam
2013. jan. 3. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert aztán porig alázod magad, ha szóba állsz azzal az alacsonyrendűvel, mi?
2013. jan. 3. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
te télleg nem viszed túlzásba öreg !!
2013. jan. 3. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálj? Írjál neki. Tapasztalatból mondom, mivel nálam előfordult annó, hogy egy pasi 2 hétig bírta ezt (holott tetszett nekem), majd inkább 3 napig nem írt, mire rászántam magam. Erre megírta, hogy bocsi, de 3 nap alatt már éppen aznap találkozott inkább mással, aki az előző nap felajánlotta a személyes találkozót. 30N
2013. jan. 3. 21:14
 6/8 A kérdező kommentje:
????
2013. jan. 3. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Irj rá te is!!! De az még jobb lenne mondjuk ha élőben találkoznátok..
2013. jan. 3. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt hiheti,hogy szarsz a fejére.
2013. jan. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!