Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas, amikor a nők a világért nem kezdeményeznének, de (? )
azért feltesznek olyan kérdéseket, hogy "hogyan hívhatnám fel a figyelmét?", meg "hogyan érjem el, hogy belém szeressen?".
Nem értem ezt. Ha tetszik valaki, akkor miért nem kezdeményeznek? Hol van az megírva, hogy a férfiaknak kell?
Ne jöjjön nekem senki a nemek tradicionális szerepével, mert ezzel az erővel a nőnek a konyhában a helye. Egyenjogúság van, tessék kezdeményezni.
mennyire jó helyzet,hogy a ronda fiúknak bejössz,akiknek már minden mindegy,csak lyuk legyen :D
arra nem gondoltál,hogy minden szembe jövő csajnál bepróbálkoznak?
akik meg normálisan néznek ki,megtehetik,hogy válogassanak és a csúnyákat,mint amilyen feltehetően te is vagy,szépen lepattintják.
Nyugi utolsó szoktak működni a trükjeim..
Meg ki tudja esélyes, hogy az a kategória vagyok, aki bejön neked, de xarik a fejedre. :)
13- jó rendben, de legalább a ronda fiúknak bejövők, lehet neked a ronda csajoknál sincs sikered,
14- jól nézek ki, nem vagyok csunya..ezt honnan vetted, hogy csunya vagyok?
Kedves SullaFelix89 minek kell trükközve elküldeni a lányt?? Mért nem lehet rögtön megmondani neki, hogy ne haragudj de nem jössz be? Így kezdeményezzenek a lányok, hogy ilyen csökött agyúak vannak? Ha neked nincs bátorságod nyíltan megmondani, hogy mi van, nekünk lányoknak mért legyen bátorságunk kezdeményezni? :) Hiszen lehet, hogy "trükközve" elküldenek a p*csába. :)
Egyébként kérdező ellent mondasz saját magadnak. :) Eleve azok a lányok akik ilyen kérdéseket tesznek fel kezdeményezni akarnak, csak nem tudják, hogyan kezdjenek bele.
Nincs sehol sem leírva, hogy a férfiaknak kell kezdeményezni, szoktak a nők is kezdeményezni hidd el, az más dolog hogy nálad valamilyen oknál fogva nem szoktak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!