Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szánalmas, amikor a nők a világért nem kezdeményeznének, de (? )
azért feltesznek olyan kérdéseket, hogy "hogyan hívhatnám fel a figyelmét?", meg "hogyan érjem el, hogy belém szeressen?".
Nem értem ezt. Ha tetszik valaki, akkor miért nem kezdeményeznek? Hol van az megírva, hogy a férfiaknak kell?
Ne jöjjön nekem senki a nemek tradicionális szerepével, mert ezzel az erővel a nőnek a konyhában a helye. Egyenjogúság van, tessék kezdeményezni.
Ha néznél ki valahogy kezdeményeznének ne félj tök mind1 mit mondanak.
Nálam például szoktak kezdeményezni csak sajnos nem a top kategória. Őnáluk trükközni kell.
Miért húzzak utolsó, én élvezem az itt töltött perceket.
A sörözés előtt jó esti program itt okítani a népet.
Én akkor is a tradicionális szerepekkel jövök, mert én szeretem, ha egy férfi férfi, egy nő pedig nő. Az egyenjogúság olyanokról szól, hogy a nők vállalhatnak hivatalt és szavazhatnak, ettől még nem kell felcserélődni a nemeknek.
Mondjuk én már picit idősebb korosztály vagyok, mint az itt kérdezők nagyobb százaléka, talán ezért. Vagy csak mert ilyen vagyok és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!