Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha iszonyatosan kínos helyzetbe hoztam magam részegen?
Figyelt kérdés
Felhívtam a srácot, aki régóta tetszik, de rossz irányba ment el a dolog, és állítólag nagyon durva szexuális jellegű dolgokat mondtam neki, hogy miket csinálnék vele... Had ne részletezzem. Elmondta, és elsüllyedek szégyenemben..... Mihez kezdjek?!2014. febr. 8. 18:44
11/21 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha elnézést kérsz tőle, elmondod, hogy kicsit sokat ittál, ezért beszéltél ilyeneket. Ennyi.
12/21 A kérdező kommentje:
Csak az a legrosszabb ebben, hogy ő eddig ilyen kis tiszta kis szűzies lányként ismert.. Most meg ezt mondtam.
Teljesíteni amiket mondtam? Hát, nem is tudom... Furcsa lenne nekem.
2014. febr. 8. 19:10
13/21 anonim válasza:
Miket mondtál? Anonim oldal szóval nyugi senki sem fog rádismerni.
14/21 anonim válasza:
engedted volna neki segbbe is?
15/21 anonim válasza:
Mesélj, miket mondtál neki pontosan?!
18/21 anonim válasza:
Szerintem meg fordítsd meg a dolgot és használd fegyverként! Menj el hozzá, mondd el, hogy nem szoktál inni, ezért a fejedbe szállt a pia és lebontotta az egyébként fejedben levő védfalakat, és hát jött az ami a szíveden az a szádon. Mondd el, hogy nem így akartad elmondani, de az az igazság, hogy régóta tetszik Neked.
19/21 A kérdező kommentje:
De ez rohadt gáz... -.-
Seggbe is, igen. Azt is mondtam. Azt mondtam, bármit megtehet velem, meg hogy orgazmust kap tőlem születésnapjára, meg le akarom szopni, meg egyéb ilyen baromságok amik amúgy nem vallanak rám.
2014. febr. 8. 22:10
20/21 anonim válasza:
Persze a pia kihozza az emberből azt amit "rejteget". Lehullott a lepel ennyi. Az emberek 90%-ának van egy álarca, ami a társadalmi elvárások, erkölcs, stb. miatt jött létre többnyire tudat alatt. A pia szépen ezt a falat lebontja és amellett, hogy módosul valamelyest a tudatállapotod, megmutatkozik miféle fából faragtak. Ebből persze nem mindig lehet messzemenő következtetéseket levonni egy ember személyéről szólóan, de valamelyest betekintést enged nyerni a belsőbb valónkba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!